Με καταθέσεις γιατρών της Τζωρτζίνας συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

195

Συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού στο ΜΟΔ.

Με τις καταθέσεις γιατρών συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Το δικαστήριο εξετάζει τους γιατρούς που εξέτασαν τόσο στα εξωτερικά ιατρεία του Καραμανδάνειου της Πάτρας το άτυχο κορίτσι, όσο και εκείνους της ΜΕΘ Παίδων που νοσηλεύτηκε το 9χρονο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι στο δικαστήριο βρίσκονται και ακούν τις καταθέσεις των ειδικών τόσο η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

Τι είπε η παιδίατρος

Την προηγούμενη Παρασκευή στο βήμα ανέβηκε η παιδίατρος που υποδέχθηκε την Τζωρτζίνα στα εξωτερικά ιατρεία του Καραμανδάνειου της Πάτρας στις 8 Απριλίου 2021, όπου πήγε το παιδί η 34χρονη κατηγορούμενη, αναφέροντας περιστατικό σπασμών.

H παιδίατρος Μένια Γράψα, είπε πως εξέτασε την Τζωρτζίνα και καθώς εμφάνιζε μία καλή εικόνα, δεν πείσθηκε ότι εκδηλώθηκαν σπασμοί όπως της είπε η μητέρα και έτσι έκρινε ότι πρέπει να γίνουν εξετάσεις.

Έρευνα για τη διαρροή φωτογραφιών

Παράλληλα, εντολή για την διενέργεια έρευνας σχετικά με τη δημοσιοποίηση σε λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, μέσα από τη δικαστική αίθουσα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η Εισαγγελία έδωσε άμεσα παραγγελία στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό των δραστών και την εφαρμογή της διαδικασία του Αυτοφώρου για κάθε υπαίτιο.