Μαύρο Ρόδο: Έκανε πρεμιέρα – Η αποθέωση στο Twitter και η καθηλωτική Κατερίνα Διδασκάλου

273

mavro-rodo__1_

Το «Μαύρο Ρόδο» έκανε πρεμιέρα και από τα πρώτα κιόλας λεπτά ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό.

Οι απαγορευμένοι έρωτες αποτελούν το αγαπημένο θέμα των τηλεθεατών και αυτό φάνηκε στο Twitter. Η πολυαναμενόμενη σειρά έκανε τους χρήστες να «στήσουν πάρτι», αποθεώνοντας ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Ωστόσο, το αποκορύφωμα ήρθε μόλις εμφανίστηκε η Κατερίνα Διδασκάλου στον ρόλο της ηγουμένης. Το κοινό φρόντισε να εκφράσει με κάθε τρόπο τον θαυμασμό του για την ηθοποιό, την οποία αγάπησε μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο έρωτας μεταξύ Ελισάβετ και Πέτρου, οι πρώτες έντονες ματιές και η συνάντησή τους φαίνεται πως συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό, που αναμένει πώς και πώς τις εξελίξεις.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Δείτε τις αναρτήσεις των χρηστών του Twitter: