Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο καημός του κόσμου είναι να μας δει μαζί με τον Σάκη

553

Sakis_Marialena

Όλα όσα είπε η πρώην παίκτρια του Survivor για τη σχέση της με τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης
Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία αναφέρθηκε, για ακόμα μια φορά, στον Σάκη Κατσούλη και τη σχέση τους μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αποκάλυψε, μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης είπε ότι πηγαίνει στην τουαλέτα και ξεχνάει να κλείσει την πόρτα. Παράλληλα, όπως είπε, πλέον δεν την νοιάζει να περιποιείται. «Με νοιάζουν μόνο οι άνθρωποί μου και η υγεία μας. Ακόμα, ανέφερε ότι μέσα στο Survivor πήρε 10 κιλά λόγο κατακράτησης, ενώ μίλησε για τις εκδηλώσεις αγάπης που λαμβάνει. «Θαυμαστές έχουν πάρει κουτιά παπούτσια, τα έχουν ντύσει με φωτογραφίες και τα γέμισαν καραμέλες».

Επιπλέον, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε ότι έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις. «Πολλά θα συζητηθούν αλλά δεν έχω κλείσει κάπου. Φυσικά, από την κουβέντα της δεν μπορούσε να λείπει ο Σάκης Κατσούλης!

«Πορευόμαστε μαζί με τον Σάκη, αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε ξεχωριστή ταυτότητα ο καθένας. Με τον Σάκη είναι αυτό που φαίνεται προς το παρών. Ο καημός του κόσμου είναι να μας δει μαζί με τον Σάκη» τόνισε.

Τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι στο Survivor δεν συνέβη κάτι παραπάνω με τον Σάκη «από αυτό που βλέπατε»..

Πηγή: protothema.gr