Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Η μητέρα μου δεν έχει ιδέα από τηλεόραση, επηρεάστηκε»

508

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ερώτηση για τον Γιώργο Λιβάνη που απέφυγε να  απαντήσει - Fay's book

Στις οικογένειές τους και στον τρόπο που αντιμετώπισαν τα Μέσα, όσοι εκείνοι βρίσκονταν στο ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο νικητής του Survivor και η φιναλίστ, είναι αχώριστοι μετά το παιχνίδι. Ταξιδεύουν μαζί, κάνουν βόλτες, βγαίνουν με φίλους και… δίνουν κοινές συνεντεύξεις. Συγκεκριμένα, μίλησαν στο περιοδικό «Hello» και ανάμεσα στα ερωτήματα που κλήθηκαν να απαντήσουν υπήρχαν και αυτά που αφορούσαν στις οικογένειές τους και το πώς αντιμετώπισαν τα Μέσα, όταν εκείνοι βρίσκονταν στο Survivor.

Θεωρείτε ότι οι οικογένειές σας εκτέθηκαν;
Σάκης Κατσούλης: Είμαι ικανοποιημένος από την στάση της οικογένειάς μου. Η μόνη που μίλησε σε κάμερα είναι αδελφή μου, ελάχιστες φορές. Ξέρω όλα όσα έχουν ακουστεί για τα social media αλλά την έχω ρωτήσει και μου είπαν ότι φτιάχτηκαν πολλά ψεύτικα προφίλ με το όνομά της.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η μητέρα μου δεν έχει ιδέα από τηλεόραση, όπως δεν είχα κι εγώ. Μπήκα στο παιχνίδι χωρίς να ξέρω τίποτα για κάμερες, κανάλια και δημοσιογράφους, οπότε δεν της είπα ποτέ κάτι. Δεν φανταζόμουν άλλωστε ότι θα την πλησίαζαν για να μιλήσει σε κάμερα. Λόγω της απειρίας της επηρεάστηκε κι είπε όσα είπε.

Σάκης Κατσούλης: Δεν υπάρχει καμία κακία ή πικρία από πλευράς μου. Ήταν η αντίδραση μιας μητέρας που έχει πλήρη άγνοια από κάμερες.

Πηγή: in.gr