Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: «Όταν είναι ζηλιάρης εκείνος, είμαι κι εγώ»

310

MARIAKOLOMOU_MENTEFUERTE178

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε το είδος της σχέσης που έχει με τον τράπερ – Δείτε βίντεο

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο είδος της σχέσης που έχει με τον Mente Fuerte, αλλά και σε όσα την τρομάζει στους άνδρες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» είπε αρχικά:

«Δεν έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατάει. Δεν θα γέλαγα έτσι, αλλά μπορεί να γέλαγα κιόλας. Το νέο που άκουσα με το relationship (σχέση), είναι το situationship (κατάσταση σχέσης), έτσι θα λέω τώρα. Μου άρεσε αυτό να το οικειοποιηθώ».

Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού πρόσθεσε:

«Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου, αυτοί που κρέμονται από πάνω μου, που γίνονται κολιέ. Θέλω έναν άνδρα ανεξάρτητο, μου αρέσει να δημιουργείται η λαχτάρα. Όταν ο άνδρας κρέμεται από μένα, κάνω τη μάνα. Θεωρώ τραγικό να υπάρχει παράλληλη σχέση. Κάθε φορά που σχολιάζεται ένα podcast μου, γίνονται ερωτήσεις από το πάνελ, από τους δημοσιογράφους, από τους παρουσιαστές, τις οποίες λίγο πιο κάτω να άκουγαν, τις απαντά».

Στην πορεία, η ηθοποιός θυμήθηκε ότι: «Είχα σχέση ένα μήνα και εκεί που ήμασταν έξω, όλα πήγαιναν καλά, γύρισα και του είπα ότι δεν θέλω άλλο. Σοκ! Ακούω πολύ το σώμα μου, έβγαζα καντήλες. Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση –πολύ μικρή όμως- και χάζεψα. Έχω πολύ μεγάλο κύκλο, πολλούς γνωστούς. Και ο διάολος έχει πολλά ποδάρια».

Όσον αφορά στον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Όταν είναι ζηλιάρης εκείνος, είμαι κι εγώ. Σήμερα είμαστε καλά. Είπαμε situationship».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ