Μαρία Αλεξάνδρου: Το μοντέλο που κακοποιήθηκε από την ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής κατήγγειλε τρεις Αλβανούς για βιασμό

142

maria_alexandrou_prize

Στη νέα της καταγγελία το μοντέλο κάνει λόγο για μαφιόζικες πρακτικές και περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Το μαρτύριό της κράτησε για 12 ώρες

Η καταγγελία έγινε στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης από την Μαρία Αλεξάνδρου, ένα μήνα μετά το περιστατικό κακοποίησης της με δράστιδα την ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής και την σύζυγο του πρώην συντρόφου της, οι οποίες αφού την έδειραν, την κούρεψαν σύριζα με ένα μεγάλο ψαλίδι και της έβγαλαν τα νύχια.

Στη νέα της καταγγελία το μοντέλο κάνει λόγο για μαφιόζικες πρακτικές και περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα σκηνικό βγαλμένο από το σενάριο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Narcos». Σκηνικό τρόμου, σαν εκείνα που σκαρφίζονται τα διεστραμμένα μυαλά των αρχηγών των καρτελ του Μεξικού και της Κολομβίας για να εκδικηθούν τους αντιπάλους τους.

Ως ηθικούς αυτουργούς του βιασμού της από τρεις άνδρες Αλβανικής καταγωγής, κατονομάζει τρία πρόσωπα. Την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής που είχε γίνει ο εφιάλτης της, τον σύζυγο της αλλά και τον πρώην σύντροφο της ο οποίος αποφυλακίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης για την υπόθεση της «μαφίας των λουκουμάδων» στην οποία είναι εμπλεκόμενος.

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που την οδήγησε στα χέρια των δυο γυναικών που την κακοποίησαν με εξευτελιστικό τρόπο επειδή είχε συνάψει παράνομη σχέση μαζί του.

Το αποτρόπαιο συμβάν του καταγγελλόμενου βιασμού της από τρεις άγνωστους σε εκείνη άνδρες, συνέβη στις 04.30 της 10ης Απριλίου 2021. Στη δικογραφία που έχει στη διάθεση του το protothema.gr, η Μαρία Αλεξάνδρου, καταθέτει ότι τα τρία προαναφερθέντα πρόσωπα την οδήγησαν με τη χρήση βίας στο εσωτερικό ενός μαύρου χρώματος αυτοκινήτου, μάρκας BMW. Καταγγέλλει ουσιαστικά ότι την απήγαγαν από την οδό Χρήστου Κανάκη στους Αμπελόκηπους, της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο για να μην είναι σε θέση να καλέσει σε βοήθεια και έπειτα την οδήγησαν σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Εκεί την περίμεναν οι τρεις φερόμενοι βιαστές της. Το μαρτύριο του πρώην μοντέλου στα χέρια των τριών αντρών διήρκησε πάνω από 12 ώρες, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια στην αστυνομία. Υποστηρίζει ότι οι τρεις άνδρες την εξανάγκασαν κατ’ εξακολούθηση διαδοχικά ο καθένας σε κατά φύση εξώγαμη συνουσία παρά τη θέληση της. Σε άθλια κατάσταση η Μαρία Αλεξάνδρου αποχώρησε πεζή από την ερημική τοποθεσία και αφού πρώτα την εγκατέλειψαν οι φερόμενοι βιαστές της, μεταξύ έξι και οκτώ το βράδυ εκείνης της ημέρας. Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το μοντέλο αναγνώρισε τους τρεις άνδρες από τις φωτογραφίες που της υπέδειξαν οι αστυνομικοί ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Η συνήγορος του πρώην συντρόφου του μοντέλου, κα Ανθούλα Ανάσογλου σε δήλωση της αναφέρει ότι υπάρχουν τεράστιες αμφιβολίες και λογικά κενα σχετικά με τις καταγγελίες της Μαρίας Αλεξάνδρου. «Δυστυχώς μια εμμονή που πλέον γίνεται επικίνδυνη, οδηγεί την καταγγέλλουσα στη στοχοποίηση των εντολέων της» σημειώνει και προσθέτει ότι πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με τις ζωές των άλλων. Εκφράζει δε την βεβαιότητα της ότι οι εντολείς της θα απαλλαγούν από τις κατηγορίες με βούλευμα.