Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας – Μητέρα 18χρονου δράστη: «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιος, είχαμε καλή σχέση, αν και ήταν μοναχικός»

584

mitera-drasti-texas

 «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο. Είμαι έκπληκτη με αυτό που έκανε», τόνισε η Αντριάνα Ρέγες

Στην Daily Mail μίλησε η μητέρα του 18χρονου που αιματοκύλισε το δημοτικό σχολείο στο Τέξας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο γιος της «δεν ήταν βίαιος άνθρωπος».

Η Αντριάνα Ρέγιες πρόσθεσε ότι δεν φανταζόταν πως ο γιος της θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με την ίδια ο γιος της ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, που «δεν είχε πολλούς φίλους» και περνούσε πολλή ώρα με τον εαυτό του. Παράλληλα απέρριψε τους ισχυρισμούς που έκαναν λόγο για μια τοξική σχέση εκείνης με τον γιο της.

Η Αντριάνα Ρέγιες μίλησε στην «Daily Mail» από το νοσοκομείο όπου νσοηλεύεται η μητέρα της και γιαγιά του δράστη της επίθεσης, η οποία ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ο 18χρονος άνοιξε πυρ εναντίον τους. «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο. Είμαι έκπληκτη με αυτό που έκανε», υπογράμμισε.

«Προσεύχομαι για αυτές τις οικογένειες. Προσεύχομαι για όλα αυτά τα αθώα παιδιά. Αυτά (τα παιδιά) δεν είχαν κανέναν ρόλο σε αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια. Ακόμη πρόσθεσε ότι μίλησαν για τελευταία φορά την ημέρα των γενεθλίων του και συμπλήρωσε πως «είχα μια κάρτα και ένα λούτρινο ζωάκι Σνούπι να του δώσω».