Λιάγκας: Ξέσπασε κατά της Αναστασοπούλου – «Λέει ότι ο Φιλιππίδης είναι βιαστής, παρότι αθωώθηκε»

262

liagkas_anastasopoulou

«Την απόφαση της δικαιοσύνης τη γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας» ανέφερε με αφορμή το σχόλιο της ηθοποιού για την πρώτη καταγγέλλουσα στην υπόθεση Φιλιππίδη

«Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε» δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της, μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για την κατηγορία του βιασμού.

Η αναφορά της στη γυναίκα, ωε το κορίτσι που βιάστηκε, εκνεύρισε τον Γιώργο Λιάγκα,  Πρωινό, ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Θα σας πω μία αλήθεια που δεν σας την έχω πει 11 μήνες τώρα. Το ξέρετε ότι με βρίζουν και με απειλούν όλες οι πλευρές στη συγκεκριμένη περίπτωση και γι’ αυτό κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ. Η πλευρά Φιλιππίδη και το λέω για πρώτη φορά, θεωρεί ότι δεν ήμουν σωστός απέναντί του και ουσιαστικά με τη θέση μου στήριξα τις κυρίες. Και μου λένε ότι δεν βγαίνουν στην εκπομπή και δεν μου δίνουν πληροφόρηση».

Ακόμη πρόσθεσε: «Η πλευρά των κυριών μου λέει ότι δεν βγαίνει στην εκπομπή γιατί υποστηρίζει πως ήμουν απαράδεκτος και στήριξα τον Φιλιππίδη. Εγώ κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ γιατί και οι δύο νομίζουν ότι είμαι εναντίον τους. Άρα κι εγώ αλλά και ως εκπομπή εδώ έχουμε κάνει κάτι καλά».

«Επίσης, να πω σε όσους μιλάνε για τηλεδίκες, όταν εκείνοι λένε κρίση δεν είναι τηλεδίκη, όταν άλλος λέει κρίση είναι τηλεδίκη; Και δεύτερον, να μην είμαστε υποκριτές. Την απόφαση της δικαιοσύνης τη γράφετε όλοι όσοι έχετε άποψη και κάνετε πραγματικά δίκες, στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Κι αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι πιστεύετε αυτά που πιστεύατε πριν από την απόφαση. Δηλαδή κάποιες κυρίες λένε ότι είναι βιαστής, παρότι αθωώθηκε για τον βιασμό. Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι τελείως αθώος ο Φιλιππίδης παρότι καταδικάστηκε για τις 2 απόπειρες. Όλα τα άλλα είναι ψέματα κι εγώ δεν λέω ψέματα. Βγείτε και παραδεχτείτε το» είπε σε υψηλούς τόνους.

Όσο για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, σχολίασε: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που συμφωνώ στα περισσότερα μαζί της, βγήκε και είπε ότι η πρώτη κυρία βιάστηκε. Άρα ποιος την πήρε την απόφαση; Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου; Κι εγώ μπορεί να πιστεύω ότι είμαι ο πάπας της Ρώμης. Να μη σεβαστούμε την απόφαση του δικαστηρίου που λέει ότι αποπειράθηκε να βιάσει δύο, του το αναγνωρίζουν και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη; Αυτή είναι η αλήθεια μου. Η Αναστασοπούλου που βγαίνει και λέει ότι ο Φιλιππίδης βίασε την πρώτη κυρία, δεν κάνει δίκη του ραδιοφώνου; Όταν έχεις δημόσιο λόγο, δίκη κάνεις. Οι άλλες εκπομπές κάνουν δίκη για την κα Αναστασοπούλου. Έλα τώρα…».

Φωτογραφία:  NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ