Κρήτη: Τρόμος για 21χρονη και τη μητέρα της στο Ηράκλειο – Τις κυνηγούσε νεαρός από κατάστημα σε κατάστημα

170

omada-dias

Τον 21χρονο συνέλαβαν τελικά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (23/10) στην Κρήτη μία 21χρονη κοπέλα από την Ουκρανία και η μητέρα της όταν άρχισαν να καταδιώκονται από έναν νεαρό 21 ετών.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν περίπου στις 16:15 σε μία καφετέρια στο Ηράκλειο, όταν ο 21χρονος προσέγγισε τις δύο γυναίκες και άρχισε να τις κοιτά επίμονα, προκαλώντας τους ανησυχία.

Οι δύο γυναίκες φοβήθηκαν και αποχώρησαν από το σημείο, ωστόσο, μετά από λίγο διαπίστωσαν πως ο νεαρός συνέχιζε να τις ακολουθεί σε μικρή απόσταση. Τότε πήραν την απόφαση να μπουν σε ένα εμπορικό κατάστημα με την ελπίδα ο νεαρός να τις αφήσει ήσυχες.

Μετά από λίγα λεπτά εξήλθαν από το κατάστημα, ο νεαρός όμως βρισκόταν ακόμα εκεί και, απτόητος, συνέχισε να τις ακολουθεί. Οι γυναίκες, φοβούμενες για τα χειρότερα, έτρεξαν προς έτερο εμπορικό κατάστημα με τον κατηγορούμενο να τις ακολουθεί κατά πόδας. Η διευθύντρια του καταστήματος, αντιλαμβανόμενη την ανησυχία των δύο γυναικών, ζήτησε από τον νεαρό να αποχωρήσει από το κατάστημα και τότε εκείνος, κατέβασε το παντελόνι του και προέβη στην επίδειξη των γεννητικών του οργάνων.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Ηρακλείου οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 21χρονο και να του περάσουν χειροπέδες.