Κρήτη: Ανήλικος απειλούσε με μαχαίρι την οικογένειά του

457

Ένας ανήλικος στο Ηράκλειο Κρήτης, για λόγους που διερευνώνται, άρχισε να απειλεί με αιχμηρό αντικείμενο τη μητέρα του, τον παππού του και την αδελφή του, μέσα στο σπίτι τους. Ευτυχώς, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν τον ανήλικο, χωρίς να τραυματιστεί κανείς

Στο «πόδι» σηκώθηκε νωρίς το βράδυ μία ολόκληρη γειτονιά στις Μεσαμπελιές, στο Ηράκλειο Κρήτης, από ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Πρωταγωνιστής, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ένας ανήλικος ο οποίος, για λόγους που διερευνώνται, άρχισε να απειλεί με αιχμηρό αντικείμενο τη μητέρα του, τον παππού του και την αδελφή του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, οι Αρχές κατάφεραν να βγάλουν έξω τα μέλη της οικογένειας που απειλούνταν και, στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος του ανήλικου, τον ακινητοποίησαν.

Κάτοικοι από τα διπλανά σπίτια είχαν βγει στο δρόμο και έντρομοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις ενώ, όπως σχολίασε αστυνομική πηγή, «ήταν ένα αρκετά δύσκολο περιστατικό, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην στυνομία για τα περαιτέρω.

Πηγή: in.gr