Κωστής Μαραβέγιας: Είχα ανοιχτό φερμουάρ, τα βλέμματα ήταν πιο κάτω από μένα

147

marabegias873

Το απρόοπτο που του συνέβη επί σκηνής

Για τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας και μεταξύ άλλων, περιέγραψε ένα από τα απρόοπτα που είχε, σε live εμφάνισή του.

Όπως είπε στο «Πάμε Δανάη»: «Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ, έβλεπα τα βλέμματα να είναι πιο κάτω από εμένα. Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος, εάν δεν έχεις δυστυχήσει έστω για λίγο».

Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν με φλερτάρουν στα social media και δεν ξέρω γιατί, είμαι πολύ φλώρος μάλλον. Σε μια συναυλία μου ένα “ντούκι” είχε ρίξει κάτω δυο σεκιούριτι, είχε ανεβεί στη σκηνή έτοιμος να μου επιτεθεί και μου είπε «σ’ αγαπάω Μαραβέγια».

Ακόμη, τόνισε: «Το πιο ακραίο που έχω κάνει για τον έρωτα, είναι ότι παντρεύτηκα, δεν το περίμενα ποτέ. Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, η χυλόπιτα πονάει μετά τα 30. Δεν το φανταζόμουν ότι θα παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω κι άλλο σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, ας κουβαλάω και καλώδια».

Και τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας: «Πρόσφατα έπαιξα στην ταινία του Βασίλη Κεκάτου που θα βγει του χρόνου, και τραγουδάω με την μπάντα μου ένα είδος μουσικής που δεν το περιμένετε ποτέ».