Κως: 27χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από δύο αλλοδαπούς

365

kos

Οι δύο αλλοδαποί φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγες ώρες ύστερα από την καταγγελία της τουρίστριας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εξετάζουν με προσοχή οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές στην Κω, μετά την καταγγελία που υπέβαλε μια νεαρή αλλοδαπή τουρίστρια ότι έπεσε θύμα βιασμού από δυο άλλους άλλους αλλοδαπούς, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 27χρονη τουρίστρια που παραθερίζει στο νησί, γνώρισε τον έναν 22χρονο από τους αλλοδαπούς σε ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν και δέχθηκε να τον ακολουθήσει έξω από αυτό. Εκείνος την οδήγησε σε απόμερο σημείο, όπου όμως εμφανίστηκε και ένας 23χρονος ομοεθνής του και την υποχρέωσαν σε σεξουαλική επαφή παρά τις αντιρρήσεις που προέβαλε.

Οι δύο αλλοδαποί φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγες ώρες ύστερα από την καταγγελία της τουρίστριας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι για βιασμό. Ωστόσο, η δικογραφία παραμένει ανοιχτή ώσπου να γίνει η εξέταση της 27χρονης αλλοδαπής από ιατροδικαστή.