Κορίνα Τσοπέη: Ο άντρας μου μου ζήτησε να χωρίσουμε με τρία μωρά παιδιά, πέθανα

184

korina-tsopei__1_

«Δεν ήξερα τι να κάνω, πήρε ένα αεροπλάνο κι έφυγε» εξηγεί

Η Κορίνα Τσοπέη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον σύζυγό της στο παρελθόν.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα «On Time» η γυναίκα που πήρε τον τίτλο της Μις Υφήλιου το 1964, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε με τρία παιδιά.

Απαντώντας αν υπάρχει κάτι στη ζωή της που της έμεινε ανεξίτηλο, είπε: «Πολλά. Όταν ο άντρας μου μου ζήτησε να χωρίσουμε με τρία μωρά παιδιά. Πέθανα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρε ένα αεροπλάνο κι έφυγε. Τότε εγώ έλεγα “Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός, όχι οι άλλοι άνθρωποι που είναι μέσα”. Ήταν απόγνωση, μίσος, ανησυχία, τα πάντα. Δεν είχα δύναμη».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κανείς δεν πίστευε ότι ο σύζυγός της την εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα όλοι να νομίζουν πως ήταν εκείνη που αποφάσισε τον χωρισμό τους.

«Όταν χωρίσαμε κι άρχισα να βγαίνω ραντεβού με άλλους, όταν τους έλεγα από την αρχή ότι ήμουν παντρεμένη κι έχω μωρά παιδιά, μου απαντούσαν “γιατί άφησες τον άντρα σου; Γιατί άφησες τον άνθρωπό σου;”. Όταν τους απαντούσα ότι δεν τον άφησα εγώ, αλλά εκείνος, μου έλεγαν “πρέπει να είναι ηλίθιος”», σημειώνει.

Τέλος, πρόσθεσε: «Έβλεπα τον άντρα μου όταν έπαιρνε τα παιδιά και μου έλεγε “μη λες στους ανθρώπους ότι σε άφησα” και του ανταποκρινόμουν “γιατί να μην το λέω; Αφού με άφησες”. “Θα νομίζουν ότι είμαι βλάκας” και του απαντούσα πως αυτό νομίζουν».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO