Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για την προσωπική του ζωή

124

markoulakis83

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του σε ερωτήσεις ρεπόρτερ

Τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη συνάντησαν οι κάμερες από τις ψυχαγωγικές εκπομπές στην κοπή της πίτας για την παράσταση «The Humans».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός είπε στο «Happy Day»: «Φέτος γιόρτασα τα Χριστούγεννα δύο φορές, μια στην Αθήνα και μια στο Άγιο Όρος. Ήταν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, ήθελα πολύ καιρό να το κάνω και τώρα βρήκα την ευκαιρία και το κάνω. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα».

Συνέχισε, απαντώντας στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ, λέγοντας: «Δεν διαβάζω τις κριτικές. Θα κοιτάξω τις κριτικές των ανθρώπων που πιστεύω ότι έχουν μια ματιά ενδιαφέρουσα».

Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν έκρυψε την ενόχλησή του: «Άσχετη ερώτηση, δεν με στενοχωρεί τίποτα».

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός και η Χρυσή Βαρδινογιάννη χώρισαν, ύστερα από 5 χρόνια σχέσης, θέμα που απασχολούσε αρκετά τις εκπομπές. Κανένας από τους δύο όμως δεν έδωσε περισσότερη έκταση στον χωρισμό. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πια ζευγάρι, η Χρυσή Βαρδινιογιάννη ήταν από τους πρώτους που πήγαν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Οι δυο τους έκαναν σχέση και χώρισαν το ίδιο αθόρυβα και όπως όλα δείχνουν το κλίμα ανάμεσά τους παραμένει θετικό.

hrysi_markoulakis_2