Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με το μπικίνι της

443

Spyropoulou1

Ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια πάντως δεν έχει βγει επισήμως να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει αν είναι έγκυος.

Πάντως η παρουσιάστρια που φέτος θα απέχει από την τηλεόραση έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Χθες, το απόγευμα της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε στα Instagram Stories της μια νέα ολόσωμη φωτογραφία όπου ποζάρει με μαγιό σε αιώρα στην πισίνα.

Η κοιλιά της είναι επίπεδη και κανείς δεν γνωρίζει αν η φωτογραφία είναι τωρινή ή παλαιότερη.

Spyropoulou

 

Η σιωπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με την εγκυμοσύνη φαίνεται πως έχει ενοχλήσει το κοινό της, που προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει και της αφήνει συνεχώς, σχετικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της.

Ανάμεσά τους και μία ακόλουθος της, η οποία πριν από λίγες μέρες κατάφερε να κάνει την παρουσιάστρια να της απαντήσει. «Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό. Αν είσαι, με το καλό. Αν δεν είσαι, another time».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τότε της απάντησε: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά, δεν σας καταλαβαίνω. Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά, που προβάλεται στον κόσμο, οφείλει κάθετι που περνάει ή όχι, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δύο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Δείτε το σχόλιο και την απάντηση της παρουσιάστριας:

Sxolio