Κολλέγιο Αθηνών: Ποιος έστειλε τους εξωσχολικούς με τα μαχαίρια;

218

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει το περιστατικό με την εισβολή εξωσχολικών στο Κολλέγιο Αθηνών χθες το μεσημέρι – Το επεισόδιο στην Αβάνα και η «εντολή» για τον ξυλοδαρμό του μαθητή

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες γονέων και μαθητών που κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δυο μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών, οι οποίοι είχαν έρθει σε αντιπαράθεση για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, που ωστόσο οδήγησε στην εισβολή δυο ατόμων με μαχαίρια μέσα στις εγκαταστάσεις του ιδιωτικού σχολείου. Κάποιοι λένε ότι αιτία της αντιπαράθεσης ήταν μια κοπέλα ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι ο λόγος ήταν σοβαρότερος, υπονοώντας την ανάμειξη τους σε υπόθεση με παράνομες ουσίες. Και οι δυο εκδοχές πάντως ερευνώνται από την αστυνομία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μαρτυρίες γονέων και μαθητών, πριν την εισβολή των εξωσχολικών στο Κολλέγιο Αθηνών, είχε προηγηθεί άγριος καυγάς μεταξύ δυο μαθητών στην Αβάνα στο Ψυχικό. Ο ένας εκ των δυο εμπλεκόμενων μαθητών στον καυγά, φέρεται να ζήτησε από έναν εξωσχολικό αλβανικής καταγωγής να δείρει τον άλλον μαθητή. Ο Αλβανός περικύκλωσε μαζί άτομα της παρέας του τον μαθητή του κολλεγίου Αθηνών με το ψευδώνυμο S.D, ο οποίος σώθηκε χάρη στην άμεση παρέμβαση των φίλων του οι οποίοι τον προστάτεψαν από τις άγριες προθέσεις της συμμορίας. Ο καυγάς όμως δεν έληξε εκεί, καθώς οι εξωσχολικοί –  για τους οποίους εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι μέλη συμμορίας που δρα στη περιοχή του Ψυχικού και όχι μόνο – εκτόξευσαν απειλές ότι θα τον πετύχουν μέσα στο σχολείο και πως δεν θα διστάσουν να μπουν μέσα στο ιδιωτικό σχολικό συγκρότημα «και να τον σαπίσουν στο ξύλο» όπως χαρακτηριστικά του είπαν.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα