Κιμ Καρντάσιαν: Ο stalker της παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της

210

kim_kardashian__5_

Ο άνδρας που έχει εμμονή μαζί της και την αποκαλούσε «σύζυγό» του συνελήφθη ξανά

Ο εμμονικός θαυμαστής της Κιμ Καρντάσιαν που του έκανε ασφαλιστικά μέτρα τον Ιανουάριο, δεν φαίνεται να τα παρατάει εύκολα.

Ο φερόμενος ως stalker της 41χρονης παραβίασε τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα που έχουν εκδοθεί εναντίον του και έφτασε πολύ κοντά στο σπίτι της, λίγο πριν συλληφθεί την Παρασκευή, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν, ότι ο άνδρας, το όνομα του οποίου είναι Jomoine Victor Zigler, προχώρησε αρκετά κοντά στο σπίτι της τηλεπερσόνας, αλλά δεν κατάφερε να πατήσει το πόδι του στην ιδιοκτησία της.

Ο Zigler φέρεται στη συνέχεια να τέθηκε υπό κράτηση και να συνελήφθη για πλημμεληματική παραβίαση.

Την αποκαλούσε σύζυγό του

Η Καρντάσιαν είχε λάβει προσωρινά περιοριστικά μέτρα τον περασμένο μήνα εναντίον του Zigler, ο οποίος, όπως είπε, εμφανίστηκε στο σπίτι της περισσότερες από μία φορές, την αποκάλεσε σύζυγό του και της έστειλε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, ανάμεσα σε άλλες ανεπιθύμητες χειρονομίες.

Αν και η ασφάλεια είχε σταματήσει τον εμμονικό θαυμαστή της πολλές φορές, η ίδια φοβήθηκε για την ασφάλεια της ίδιας και των παιδιών της, γι’ αυτό προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα, για να τον κρατήσει μακριά.

kim_kardasian

Ο δικηγόρος της Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε τα έγγραφα για τα ασφαλιστικά μέτρα και όπως αναφέρεται σε αυτά, ο Zigler είχε στείλει αντικείμενα στο σπίτι της, μεταξύ των οποίων ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και τα κλειδιά ενός δωματίου ξενοδοχείου, όπου φέρεται να ήθελε να έχει μια συνάντηση μαζί της.