Κιμ Καρντάσιαν: Η φωτογραφία από το 1996 που κρατά στην αγκαλιά της την Κένταλ Τζένερ μωρό

393

Στο στιγμιότυπο η τηλεπερσόνα είναι 16 ετών και η εικόνα της διαφέρει αρκετά από το πώς μοιάζει σήμερα

Tαξίδι στον χρόνο έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέβασε μία παλιά της φωτογραφία με την αδερφή της, Κένταλ Τζένερ.

Η τηλεπερσόνα δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την ίδια σε νεαρή ηλικία, να στέκεται δίπλα από τη μητέρα της, Κρις Τζένερ. Στην αγκαλιά της κρατά την Κένταλ Τζένερ που τότε ήταν ακόμη μωρό. Όπως έγραψε στην περιγραφή, η εικόνα είναι από το 1996, όταν η Κιμ Καρντάσιαν ήταν 16 ετών. Πολλοί από τους ακολούθους της, έσπευσαν να σχολιάσουν την διαφορετική εμφάνισή της τότε, πριν από τις αισθητικές επεμβάσεις.

Δείτε τη δημοσίευσή της

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Allure, η 41χρονη είχε μιλήσει για τις πλαστικές που τις καταλογίζουν και αρνήθηκε ότι έχει προχωρήσει σε κάποια τέτοια επέμβαση.

«Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα… Δεν έχω γεμίσει ποτέ τα μάγουλά μου. Ποτέ δεν γέμισα τα χείλη μου. Τα φρύδια μου είναι αληθινά… Είμαι 41 ετών. Θέλω πάντα να φαίνομαι φυσική. Έρχεται ένα σημείο που το παρατραβάς – υπερβολικό γέμισμα, πολύ σφίξιμο, πολλές καλλυντικές εργασίες. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο» είχε δηλώσει.

Φωτογραφία Κένταλ Τζένερ: Shutterstock