Κακοποίηση ζώου: Γυναίκα συνελήφθη για κτηνοβασία – Πώς ενημερώθηκαν οι Αρχές

609

Κακοποίηση ζώου: Γυναίκα συνελήφθη για κτηνοβασία – Πώς ενημερώθηκαν οι Αρχές

Πώς βρέθηκε το βίντεο στα χέρια των αρχών – Τι υποστήριξε η ίδια

Γυναίκα από το Μισισίπι συνελήφθη και μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με έως και δέκα χρόνια φυλάκισης, αφού ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να την δείχνει να έχει σεξουαλική επαφή με έναν σκύλο.

Η Denise Frazier, 19 ετών, καταγράφηκε σε ένα βίντεο που είχε διαδοθεί μέσω του Snapchat και την απεικόνιζε να κάνει σεξ με έναν αρσενικό σκύλο.

Ένας κάτοικος παρέδωσε το βίντεο τον Φεβρουάριο στις τοπικές αρχές και τελικά συνελήφθη με κατηγορίες κακομεταχείρησης.

«Στα 17 χρόνια μου σε αυτή τη δουλειά, η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μια από πιο ανησυχητικές που έχω ερευνήσει ποτέ», είπε αστυνόμος της κομητείας Jones, σύμφωνα με την DailyMailDenise Frazier, 19, was caught on a video that had spread around via Snapchat depicting her engaging in sex with the male canine, cops say

«Η αστυνομία έχει στην κατοχή της πολλά βίντεο που είναι τόσο γλαφυρά που δεν πρόκειται να τα δημοσιεύσουμε ή ακόμη και να συζητήσουμε το συγκεκριμένο περιεχόμενο», πρόσθεσε. «Η έρευνα για αυτή την υπόθεση έχει πολύ ακόμα μπροστά της».

Τι υποστήριξε

Η Frazier παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με ένα ζώο στο βίντεο αν και η DailyMail δεν το έχει ακόμη επαληθεύσει.

Οι αρχές λένε ότι το άλλοθι της Frazier ήταν ότι αναγκάστηκε να διαπράξει τις αποτρόπαιες πράξεις, αλλά λέει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό, αν και το ερευνούν.

 

Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «απειλήθηκε να το κάνει» και επίσης ότι «οι άνθρωποι την πληρώνουν» για τα βίντεο, σύμφωνα με το Laurel Leader-Call .

«Ποτέ δεν έχουμε ασχοληθεί με αυτό το συγκεκριμένο είδος υποθέσεων στο παρελθόν», είπε ο αστυνομικός. «Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω πέρα ​​από το αηδιαστικό».

Σύμφωνα με την DailyMail μπορεί να υπάρχουν περισσότερα βίντεο που γυρίστηκαν σε άλλες περιοχές.

Τα σκυλιά κατασχέθηκαν από την κατοικία στην οποία συνελήφθη και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο ζώων.

Ένα από τα σκυλιά είναι ένας γερμανικός ποιμενικός που η Frazier αποκαλούσε «σκύλο υπηρεσίας».