Κακοκαιρία: Πού θα κινηθεί τις επόμενες ώρες – Μετράει τις πληγές της η Αττική

281

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή – Πλημμύρισαν δρόμοι στην πρωτεύουσα – Τα πρώτα χιόνια σε Χορτιάτη, Ταξιάρχη και Αρναία, νιφάδες και στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο και φωτογραφίες

Mε καταιγίδες και χαλάζι σε πολλές περιοχές πέρασε από την Αττική η κακοκαιρία, αφήνοντας πίσω της πολλά προβλήματα στους δρόμους σε αρκετές περιοχές.

Τις πρωινές ώρες, σχεδόν σε όλη την Αττική εστάλη μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ενώ μεγάλα ύψη βροχής έπεσαν και σε περιοχές της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα έως και την Παρασκευή (27/1) ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται το πρωί στα Δωδεκάνησα.

Ήδη με αποφάσεις που εξέδωσαν όλοι οι δήμαρχοι των Δωδεκανήσων τα σχολεία θα είναι κλειστά ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Δήμων.

Σημειώνεται ότι κλειστά και την Παρασκευή (27/1) θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του της Ζακύνθου εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας από το νησί.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα