Καινούργιου: Δεν θα με αρρωστήσετε εμένα, με λένε βρώμικη αυτοί που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην τηλεόραση

160

kainoyrgiou8379

Βάλλομαι από παντού, παρακαλώ πολύ να σταματήσει αυτό εδώ, είπε η παρουσιάστρια για τα σχόλια που δέχεται τις τελευταίες μέρες – Δείτε το βίντεο

Στο στόχαστρο πολλών από τον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο, έχει βρεθεί η Κατερίνα Καινούργιου τις τελευταίες ημέρες, ύστερα από το ξέσπασμά της εναντίον της Φαίης Σκορδά.

Το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» έκανε μια αναφορά σε όσους την κατέκριναν για τη στάση της και είπε: «Θέλω να πω κάτι στους τηλεθεατές. Έχω περάσει ένα πάρα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο και συνεχίζω να βάλλομαι από παντού. Έχει αρχίσει λίγο και ξεφεύγει η κατάσταση. Τι εννοώ. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα – με αυτό που θα κάνω τώρα ξέρω ότι διαφωνεί το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής και όλοι αλλά δεν πειράζει, επειδή είμαι ο εαυτός μου, ας δεχτώ επίπληξη, τουλάχιστον θα κοιμάμαι εγώ καλύτερα – πάνω στον θυμό μου και την προσπάθειά μου να υπερασπιστώ την ομάδα μου για κάποια πράγματα που ξεκίνησαν από άλλες εκπομπές, μπορεί να μου ξέφυγαν πράγματα που λέγονται πάνω στον θυμό».

Συνέχισε, λέγοντας: «Και πραγματικά, αν κάποιους στενοχώρησα, ζητώ συγγνώμη, γιατί δεν είχα καμία κακή πρόθεση, ούτε υπονόησα κάτι περίεργο, από αυτά που γράψατε μετά και πιστεύατε ότι υπονόησα. Το να βάλλομαι όμως, όλο το Σαββατοκύριακο από ένα συγκεκριμένο σύστημα, να βγαίνουν και να με λένε μέχρι και βρώμικη, άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση».

Ακόμη, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Το ότι επειδή δεν έχω παιδιά, να σημαίνει ότι επειδή κάποια άλλη που έχει παιδιά, είναι σε καλύτερη μοίρα, να δέχομαι ομοφοβικά σχόλια για την εμφάνισή μου, την πορεία μου γενικότερα και την προσωπική μου ζωή, παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ. Και παρακαλώ πολύ, όλους αυτούς που το έχουν ξεκινήσει, ακόμα και τα sites που τα αναπαράγουν, να σταματήσουν να αναπαράγουν αυτούς τους χυδαίους χαρακτηρισμούς και αυτά τα χυδαία άτομα με όλα αυτά που κάνουν προς το πρόσωπό μου ή που υπονοούν κάτι για σοβαρά προβλήματα υγείας».
Στην πορεία, ζήτησε «να σταματήσει εδώ γιατί αυτά είναι σοβαρά. Δε παίζουμε με αυτά τα θέματα. Το κορμί μου και η ψυχή μου είναι πεντακάθαρα και το ξέρουν και οι τηλεθεατές μου αυτό, και όσοι συνεργάζονται μαζί μου. Εγώ δε θα βάλω κανέναν συνεργάτη μου να βγει να με υπερασπιστεί. Αυτά που κάνουν κάποιοι άλλοι».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου, είπε: «Και αν συνεργάτης μου, έβγαινε στο instagram και υπονοούσε για μια άλλη παρουσιάστρια αυτά τα χυδαία που υπονοούν για μένα, θα του είχα πει από σεβασμό να το κατεβάσει. Σας παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ. Δε θα με αρρωστήσετε εμένα, ούτε τον περίγυρό μου. Συγγνώμη, όμως δεν αντέχω άλλο. Στο τέλος θα πάθω τίποτα εγώ… Οι βρώμικοι στο σώμα και την ψυχή δε θα μιλήσουν για μένα».