Ιωάννα Τούνη: Στο νοσοκομείο η instagrammer – Δείτε φωτογραφία

117

touni39Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Η Ιωάννα Τούνη δεν έκανε αναρτήσεις από τη ρουτίνα της την Τρίτη 9 Απριλίου, όπως συνηθίζει και το πρωί της επομένης εξήγησε τον λόγο.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram προφίλ της, ένα boomerang story το οποίο τη δείχνει να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου.

Δείτε το στιγμιότυπο

toyni3

Στην ανάρτησή της, η Ιωάννα Τούνη κάνει το σήμα της νίκης με το ένα της χέρι και μέσα σε ένα εικονίδιο από σύννεφο, γράφει: «Συμπεθέρες μου μαντέψτε τι συνέβη χθες που δεν ανέβασα story» απευθυνόμενη στους ακολούθους της.

Παρά το γεγονός ότι έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε νοσοκομείο, η instagrammer δεν εξήγησε στους followers της, τι συνέβη με την υγεία της.

Πριν από λίγο καιρό, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ξανά στο κρεβάτι του νοσοκομείου, για να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι έκανε το χειρουργείο, με ένα σύντομο κλιπ που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στο βίντεο, η ίδια φαίνεται να βρίσκεται στο κρεβάτι της κλινικής όπου έκανε την επέμβαση, με γάζες στην περιοχή στη μύτης της.

Δείτε το βίντεο

Στο Instagram story που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στους ακολούθους της «Συμπεθέρες μου είμαι πτώμα, τα λέμε αύριο αν νιώσω καλύτερα».

Σε άλλη ανάρτηση, πιο μετά, εμφανίστηκε με μώλωπες και πρησμένα μάτια και είπε στο διαδικτυακό κοινό της, ότι κατά την επέμβαση, της πήραν πλευρικό χόνδρο και χρησιμοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει η μύτη της το σχήμα που εκείνη θέλει.

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη είχε πει: «Καλημέρα, έχω πολλά μηνύματα ζω είμαι μια χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε πιο μετά: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη, δεν πονάω τόσο στη μύτη, όσο στο πλευρό. Γιατί πήρα πλευρικό χόνδρο για να κάνω καλύτερο σχήμα στη μύτη».

Δείτε το βίντεο

 

 

Στο τέλος του κλιπ, η ίδια είπε στους διαδικτυακούς της ακολούθους: «Πιστεύω θα είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, θα το δούμε μαζί» και λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο, η ίδια απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια. Οι περισσότεροι της ευχήθηκαν «καλή ανάρρωση» ενώ δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια για το γεγονός, ότι έκανε χειρουργείο για αισθητικούς λόγους.