Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πέρασαν τέσσερα από την επίθεση με βιτριόλι – «Πόσο πόνο έχω βιώσει;» γράφει

90

paliospiropu39Η ζωή πάντα νικάει, τόνισε στους ακολούθους της μέσω Instagram

Στις 20 Μαΐου του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου εργαζόταν.

Τέσσερα χρόνια μετά, η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά και σε έναν μικρό απολογισμό που έκανε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέρασε το δικό της μήνυμα στους ακολούθους της στο Instagram.

«4 χρόνια πριν. Πόσο διαφορετική θα έπρεπε να είναι η ζωή μου.. πόσο πόνο έχω βιώσει? Αφάνταστο. Πόσες μάχες έχω δώσει? Αμέτρητες. Δεν πειράζει που όλα είναι διαφορετικά. Η καρδιά μου είναι γεμάτη με ανιδιοτελή αγάπη. Η ζωή μου είναι γεμάτη από καλούς ανθρώπους.

Χρησιμοποίησε τη σημερινή μέρα ως αφορμή για να διεκδικήσεις τη δική σου νίκη. Οραματίσου τη και δούλεψε σκληρά. Μην εγκαταλείπεις ποτέ. Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου ανάσα. Στο τέλος θα φουσκώνεις από υπερηφάνεια για τον εαυτό σου.

Εμπιστεύσου τα λόγια μου! Η ζωή πάντα νικάει!» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε τη δημοσίευσή της

Η επίθεση με βιτριόλι
Στις 20 Μαΐου του 2020 η είδηση πως μια 34χρονη στην Καλλιθέα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εθεάθη για πρώτη φορά στο δικαστήριο, μετά την επίθεση. Με την ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της έφτασε στο δικαστήριο, την ίδια ώρα που πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα για να της δείξει τη συμπαράστασή του.

paliospirou490

Η 36χρονη δράστιδα, Έφη Κακαράντζουλα, κρίθηκε ένοχη και καταδικάσθηκε σε 15ετή κάθειρξη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία μέχρι και σήμερα προσπαθεί να αποκαταστήσει την υγεία της, με θεραπείες εντός Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.