Ινδονησία: Απελάθηκε Ιταλός τουρίστας γιατί έκανε σεξ στη μέση του δρόμου στο Μπαλί

263

indonesia-apelasi

Ο 35χρονος μπήκε στη «μαύρη λίστα» καθώς η πράξη του καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

Την απέλαση ενός 35χρονου τουρίστα από την Ιταλία ο οποίος, επίσης, μπήκε σε «μαύρη λίστα» για να μην επιστρέψει στην Ινδονησία αποφάσισε δικαστήριο της χώρας μετά από βίντεο κάμερας ασφαλείας στο οποίο καταγράφηκε ο Ιταλός να κάνει σεξ έξω από ένα σπίτι στην πόλη Σεμινιάκ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας θα μείνει αρχικά για έξι μήνες στην «μαύρη λίστα» ενώ δεν αποκλείεται η απόφαση αυτή να επεκταθεί και για άλλα εξάμηνα.

Ο 35χρονος, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην πόλη Κούτα είχε βγει για ποτό το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου όταν φέρεται να συνάντησε μια γυναίκα με την οποία αργότερα έκανε σεξ στη μέση του δρόμου.

indonesia-apelasi2

Το παράνομο ζευγάρι πρόδωσαν τα γαυγίσματα ενός σκύλου με τον ιδιοκτήτη του να εντοπίζει τον Ιταλό και την γυναίκα να κάνουν σεξ έξω από το σπίτι του. «Αρχικά νόμισα ότι κάποιος ουρούσε εξω από το σπίτι μου αλλά η κάμερα ασφαλείας έδειξε ότι έκαναν σεξ» δήλωσε η σύζυγός του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η γυναίκα είναι από την Ινδονησία αλλά δεν συνελήφθη.

Οι αρχές της χώρας έδωσαν στη δημοσιότητα μόνο τα αρχικά του 35χρονου Ιταλού (LS) ανακοινώνοντας ότι ο τουρίστας έφυγε με πτήση των Malaysia Airlines με πρώτο προορισμό τη Μαλαισία από όπου με πτήση των Qatar Airways έφτασε στη Ντόχα του Κατάρ και από εκεί στην Ιταλία.

indonesia-apelasi3