Ηλίας Μαμαλάκης: Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο, είδα αρχαγγέλους δίπλα μου

151

mamalakis30

«Στην εντατική ήρθε η γυναίκα μου και η κόρη μου» πρόσθεσε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε μια αναφορά στην πρόσφατη νοσηλεία του, αποκαλύπτοντας τι του συνέβη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα, στην εντατική.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο τηλεοπτικός μάγειρας είπε: «Έκλεισα έναν χρόνο ταλαιπωρίας με τα θέματα υγείας μου. Ήταν μία χρονιά παράξενη, έκανα κατ’ οίκον νοσηλεία. Φοβήθηκα πολύ, έφτασα στις πύλες του ουρανού. Στην Κύπρο με κουβάλησαν σε πλήρη αναισθησία και με πήγαν στην εντατική. Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους δίπλα μου».

Συνέχισε, περιγράφοντας: «Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο. Σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί μου. Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές που αντιμετωπίσαμε. Στην εντατική ήρθε η γυναίκα μου και η κόρη μου, ήταν από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έχω νιώσει, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ολομόχανος».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι: «Με ευχαριστεί η αγάπη που παίρνω από τα εγγόνια μου και να τους δίνω τη δική μου αγάπη. Πετάω από ευτυχία όταν λέει ο εγγονός μου, ότι μαγειρεύω καλύτερα από τη μητέρα του. Το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα στη σύζυγο μου ήταν χοιρινό με πατάτες. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τη σύζυγο μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στην απώλεια της πρώτης του συζύγου, και στα κιλά που έχασε. «Με τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση, βοήθησα τη γυναίκα μου όσο αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας. Έχασα 52 κιλά, ήμουν υπέρ-υπέρβαρος. Ζύγιζα 132 κιλά με ύψος 1.61. Μετά την περιπέτεια υγείας μου, είμαι στα πιο αδύνατα μου, είμαι 66 κιλά. Δεν δέχθηκα ποτέ αρνητικά σχόλια για τα κιλά μου. Τα κιλά μου, η κοιλίτσα μου και το καπέλο μου έδιναν έναν «χαρακτήρα» στην τηλεόραση», αποκάλυψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ