Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο «GNTM» – Ρόλος έκπληξη για τον Γιώργο Καράβα

434

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο «GNTM» – Ρόλος έκπληξη για τον Γιώργο Καράβα

Η παραγωγή φαίνεται πως αποδέχτηκε το αίτημα της Βίκυς Καγιά κι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που την έκαναν να πει το «ναι»
Ένα βήμα πριν από την τελική οριστικοποίηση βρίσκονται οι συζητήσεις του Star με τη Βίκυ Καγιά για την επιστροφή της στο «GNTM».

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς κατέστησε σαφές στην παρουσιάστρια ότι «τη θέλει πίσω» στο ριάλιτι μοντέλων, από το οποίο απουσίασε έναν χρόνο για να αναλάβει το «Dancing with the stars», και πλέον οδεύει προς «κλείσιμο» του deal.

Παρά την αρχικά αρνητική της στάση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Β. Καγιά φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά να πει το τελικό «ναι». Το Star θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του «GNTM» το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το «Shopping Star».

Ξεκινούν… άμεσα τα γυρίσματα
Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, όλο το project επισπεύδεται, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν (για πρώτη φορά τόσο νωρίς) αμέσως μετά το Πάσχα.

Και ενώ η θέση της Β. Καγιά στην κριτική επιτροπή «κλειδώνει», ένα ακόμα πρόσωπο του «GNTM» φέρεται «δεμένο» στο project. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος κατά την απουσία της Β. Καγιά στον τελευταίο κύκλο του «GNTM» ανέλαβε την παρουσίαση του live σκέλους του τελικού, αποσπώντας θετικά σχόλια.

Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από άλλα κανάλια, που τον προσέγγισαν με προτάσεις συνεργασίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων με αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής, ανατρέποντας την έως τώρα σύνθεσή της.

Πηγή: in.gr