«Η Νταϊάνα θα έκλεβε όλη την παράσταση στη στέψη του βασιλιά αν ζούσε» λέει ο πρώην μπάτλερ της

233

PRINCESS-DIANA-432423

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα θα ήταν σήμερα 61 ετών

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ μοιράστηκε την πεποίθησή του ότι αν η αείμνηστη πριγκίπισσα ζούσε σήμερα, θα είχε παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ και θα είχε κλέψει την παράσταση.

Ο Μπάρελ τόνισε στο GBNews ότι η Νταϊάνα θα ήταν τόσο εντυπωσιακή που θα ξεπερνούσε όλους τους παρευρισκόμενους, ακόμη και προς οργή ορισμένων, αλλά θα το έκανε με χάρη. Ο μπάτλερ της δήλωσε ότι δεν θα πίστευε ότι η Νταϊάνα θα παρέλειπε ένα τέτοιο γεγονός και ότι ήταν περήφανη που οι γιοι της ήταν μέλη της βασιλικής οικογένειας και της μοναρχίας.

spl1549764_003

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι η Νταϊάνα θα είχε προχωρήσει και θα είχε βρει τον έρωτα με κάποιον άλλο μέχρι τώρα. Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο οποίος θα στεφθεί σύντομα βασιλιάς, είναι ένας άνδρας που πολλοί συνδέουν ότι ράγισε την καρδιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία πλέον θα αναφέρεται ως βασίλισσα αντί για βασίλισσα σύζυγος, έχει επίσης προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στον κόσμο, καθώς αισθάνονται ότι μια άλλη γυναίκα παίρνει τη θέση της Νταϊάνα δίπλα στον βασιλιά στον θρόνο.

Η Νταϊάνα και ο Κάρολος παντρεύτηκαν το 1981, αλλά ο γάμος τους υπέφερε από την απιστία και των δύο, συμπεριλαμβανομένης της Καμίλα, την οποία ο Κάρολος παντρεύτηκε τελικά το 2005. Το ζευγάρι χώρισε το 1992 πριν οριστικοποιήσει το διαζύγιό του το 1996. Παρόλα αυτά, η πριγκίπισσα Νταϊάνα παραμένει ένα πραγματικό είδωλο και ένα αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η μνήμη της ζει και η επιρροή και η κληρονομιά της συνεχίζουν να εμπνέουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στην επικείμενη στέψη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον θα παραστούν μαζί με τα τρία τους παιδιά, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι παρών χωρίς τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία θα βρίσκεται στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια του γιου τους Άρτσι. Παρόλο που η αείμνηστη πριγκίπισσα δεν θα είναι εκεί για να παραστεί στη στέψη, η απουσία της είναι αισθητή και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να την έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Η επίδρασή της στη βασιλική οικογένεια και όχι μόνο θα συνεχίσει να είναι αισθητή για πολλά χρόνια ακόμη.

Φωτογραφίες:  SplashNews.com / ΙDEAL IMAGE