Η Μελίνα Μακρή των Vegas έγινε μαμά για πρώτη φορά και η χαρά της είναι απερίγραπτη

422

melinamakri

Τα πρώτα της λόγια για τον ερχομό του παιδιού της

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μελίνα ΜακρήΗ τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά και η χαρά της είναι απερίγραπτη. Η Μελίνα των Begaς μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή το αγοράκι της.

«Ήρθε λίγο νωρίτερα το αγοράκι μου, μας ξάφνιασε, αλλά όλα πήγαν καλά και τον χαίρομαι τώρα. Είναι μαγικό, νομίζεις ότι αλλάζει ο κόσμος σου και η ζωή σου. Είμαι χαρούμενη πολύ, τον βλέπω, τον χαζεύω με τις ώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη και απαιτητική, ενώ ήταν δύσκολη και η γέννα. Ήταν μια εγκυμοσύνη που είχα λίγο αυξημένο ζάχαρο τον τελευταίο μήνα. Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, και στις 6 το πρωί το γεννήθηκε», είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

Η τραγούδιστρια αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της ο οποίος όπως είπε στάθηκε βράχος στο πλευρό της: «Ο σύζυγος ήταν μέσα στον τοκετό γιατί στην αρχή πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό, αλλά επειδή τελικά έκανα καισαρική πέρασε έξω, δεν επιτρέπεται. Ένιωσα τη στήριξή του από το πρώτο λεπτό, ήταν βράχος δίπλα μου και με στήριξε πάρα πολύ».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα