Η Μαρία Σολωμού απαντά για Λιάγκα και Παπανώτα – «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λέγονται ψυχολόγοι»

297

Solomoy1

Η ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια της και απάντησε σε εκείνους που την κατακρίνουν

H Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε σε όλα όσα την αφορούν και έχουν συζητηθεί για εκείνη. Η ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα έχει συζητηθεί εξαιτίας ενός περιστατικού που συνέβη με ρεπόρτερ, κλήθηκε να μιλήσει για τον Γιώργο Λιάγκα όταν εμφανίστηκε στην οθόνη η εικόνα του.

Διαβάστε εδώ τι έγινε με τον ρεπόρτερ και τη Μαρία Σολωμού

Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα
«Πιστεύω ότι με συμπαθεί ο Γιώργος Λιάγκας αλλά, όπως ξέρουμε όλοι και πολύ καλά ο ίδιος, κατά καιρούς έχει ανοίξει το στόμα του και έχει πει πράγματα τα οποία δεν έχουν πάει καλά. Δηλαδή έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση να απολογηθεί και πάρα πολλές φορές έχουν χαρακτηριστεί τα σχόλια του ως μισογύνικα. Εγώ κάνω κάποια podcasts και μπήκε η ομάδα του στη διαδικασία, φαντάζομαι και ο ίδιος ο Γιώργος, να ξετρυπώσουν ένα podcast ακριβώς μετά από κάποιες δηλώσεις μου που έγιναν viral για δικούς τους λόγους και να το κάνουν θέμα στην εκπομπή σαν να έχω δώσει κάποια συνέντευξη και να απολογούμαι ή να απολογούμαι ή να υπερηφανεύομαι, όπως είπε, για τις σεξουαλικές μου επιδόσεις όταν ήμουν 20 χρονών».

«Να ενημερώσουμε τον κύριο Λιάγκα ότι τα podcasts μου δεν είναι συνεντεύξεις. Έρχονται κάποιοι άνθρωποι και μου στέλνουν τα λεγόμενα γράμματα με τα προβλήματα τους. Ας μπει στον κόπο λοιπόν, από τη στιγμή που θέλει να το κάνει θέμα, να μάθει τι κάνω εγώ στα podcast και να ακούσει όλο το podcast. Να προσέχει πως μιλάει για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι συμπαθεί ή έχουμε καλές σχέσεις. Διότι δεν μπορεί να μου μιλάει εμένα για τρικυμία εν κρανίω. Τρικυμία εν κρανίω στο δικό του μπορώ να δημιουργήσω άνετα πια! Και να ακούσει έστω από τα 100 και podcast που έχω ένα στο οποίο να μην μιλάω προσωπικά! Σε όλα μιλάω προσωπικά σε σχέση με αυτό που μου στέλνουν».

«Την τελευταία φορά που πήγα στην εκπομπή του Γιώργου έφαγε πάλι παντόφλα γιατί με είπε, εντός ή εκτός εισαγωγικών που δεν τον παρεξήγησα, κατίνα. On air. Τον ειδοποίησαν από το κοντρόλ και μέσα σε τρία λεπτά ζήτησε συγγνώμη και είπε πως δεν εννοούσε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί όμως ο «χείμαρρος» να κατακρίνει και να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για κάποιον άνθρωπο που λέει την αλήθεια του», είπε η Μαρία Σολωμού.

«Ο Παπανώτας με σιχαίνεται χρόνια»
Στη συνέχεια η ηθοποιός έπαιξε το «Δάγκωσε τη γλώσσα σου». Μέσα στα πρόσωπα που κλήθηκε να σχολιάσει η γνωστή ηθοποιός ήταν και εκείνο του Δημήτρη Παπανώτα, για τον οποίο και παραδέχθηκε πως μάλλον την αντιπαθεί χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

«Τι να πω για αυτή την προσωπικότητα; Ξέρω ποιος είναι. Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο Παπανώτας. Πες μου έναν λόγο που ένας άνθρωπος μπορεί να σε αντιπαθεί βαθύτατα ο οποίος όμως δεν συνδέεται μαζί σου με κανέναν τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά και έχει άποψη για σένα. Κόμπλεξ λέγεται αυτό; Ψυχολογικά που θα ήταν καλό να πάει κάπου; Μια φορά μόνο έχω πάει καλεσμένη στην εκπομπή, γιατί γνωρίζω την Σταματίνα αρκετά χρόνια πίσω, αλλά νομίζω ότι με προσπέρασε ή φρόντισε να λείπει την ώρα που ήταν η συνέντευξη μου. Θεωρώ ότι με αντιπαθεί βαθύτατα για κάποιον δικό του λόγο. Ε, ας τον λύσει. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που λέγονται ψυχολόγοι και καλό είναι να πηγαίνουμε, να λέμε τα προβλήματα μας και να μην τα βγάζουμε στους άλλους χωρίς λόγο», είπε η Μαρία Σολωμού.