Η διαταραγμένη σχέση των δύο αδελφών που οδήγησε στο έγκλημα στα Πατήσια – Τι λέει φίλος του δράστη

354

egklima_patisia_new_xr

Ο 59χρονος δράστης φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή  – Εμφανίστηκε στην Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του αλλά δεν μπόρεσε να πει τι τον οδήγησε σε αυτή

Μια διαταραγμένη- το λιγότερο- σχέση φαίνεται να είχαν τα δύο αδέλφια στα Πατήσιαμε τον μικρότερο αδελφό να φτάνει σήμερα να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον μεγαλύτερο. Οι δύο τους, ανύπαντροι, συγκατοικούσαν στο διαμέρισμα της  οδού  Καυτατζόγλου 15 στα Πατήσια.

Νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο 59χρονος Κώστας παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων και είπε πως σκότωσε τον 69χρονο αδελφό του. Λίγο αργότερα, οι αξιωματικοί βρήκαν μέσα στο σπίτι του στην οδό Καυταντζόγλου νεκρό τον 69χρονο μέσα σε λίμνη αίματος. Ο άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό και θώρακα.

Στους αστυνομικούς ο δολοφόνος δεν εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ  κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρους πως τα αίτια μπορεί να  ήταν και οικονομικά.

Φιλός του θύματος μιλά στο protothema.gr

Φίλος και γείτονας του θύματος και του δράστη  μιλά στο protothema.gr για τις άσχημες σχέσεις που είχαν τα δύο αδέρφια.

«Τον Κώστα τον γνωρίζω εδώ και 15χρονια. Από την πλευρά μου όλα τα χρόνια που τον γνώριζα έκανα ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν , τον φρόντιζα , του έφερνα φαγητό, καφέ, γάλα. Δούλευε μέχρι πριν τρία χρόνια στον Πειραιά στο λιμενικό, στα ΟΛΠ. Σταμάτησε γιατί βγήκε στη σύνταξη. Μπορώ να πω ότι φαινόταν ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο κακό. Τα φάρμακα που έπαιρνε δεν τα έπαιρνε κατά τη γνώμη μου σωστά. Δηλαδή, δεν τα έπαιρνε στις ώρες του, δεν τα έπαιρνε καθημερινά και τα έπαιρνε οπότε ήθελε.

Είχε ψυχολογικά προβλήματα, πήγαινε τακτικά στο γιατρό. Και όλοι οι γείτονες τον πρόσεχαν γιατί ήταν καλός και φιλότιμος. Τον έβλεπα τον τελευταίο καιρό να έχει κάποια επιθετικότητα. Με τον αδερφό του είχε κάποια θέματα, τον ”ενοχλούσε” ο αδερφός του, πολύ. Έμεναν μαζί και οι δύο ανύπαντροι. Το θύμα ήταν λίγο περίεργος σαν χαρακτήρας, ιδιόρρυθμος, ίσως επειδή ήταν και η κατάσταση έτσι. Και είχε κι εκείνος μια κακή συμπεριφορά αν και δεν είχα επαφές μαζί του. Από ότι μου έλεγε ο Κώστας ήταν επιθετικό το θύμα. Τ

ον τελευταίο καιρό τον είχα δει πολύ χάλια τον Κώστα και είχα να τον δω ένα μήνα. Δεν ξέρω αν είχαν διάφορες μεταξύ τους αλλά είχαν έντονους καβγάδες. Μου το έλεγε για τις επιθετικότητες και μάλιστα είχα ενημερώσει κάποιους δικούς τους ότι ο Κώστας δεν είναι καλά αυτό το χρονικό διάστημα, πρέπει να κάνετε κάτι, τους έλεγα».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα