Γολγοθάς διαρκείας στους δρόμους – Πλημμύρισε η παραλιακή, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αττικό Οδό και Κηφισίας

97

plymmhra-dromoi-arthrouΠαρασκευή με κακοκαιρία και καθυστερήσεις στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής – Μπλοκαρισμένο το κέντρο της Αθήνας- Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής για μια ακόμη ημέρα, σήμερα Παρασκευή (03/01) με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Πειραιά και στο ύψος του Καλαμακίου, όπου η κυκλοφορία διεκόπη νωρίτερα λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη βροχή.

Στην παραλιακή τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται από την Αλίμου έως την Καραϊσκάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά από την οδό Έψιλον, αλλά και από τα Πηγαδάκια έως την Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά, έως τη Λεωφόρο Ελευθερίας. Προβλήματα υπάρχουν στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών, στον Σκαραμαγκά, στην έξοδο της Αθηνών Λαμίας (έως Λαχανά) και στην είσοδο και στον Κηφισό.

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία σε Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Αμαλίας και Φιλελλήνων.

Δείτε live την κίνηση εδώ

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται και στην Κηφισίας, και τα δύο ρεύματα, στην Μεσογείων, την Αλεξάνδρας και την Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη. Στο κόκκινο η Αμαλίας, η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, αλλά και η Βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη.

paraliaki_vroxi2
paraliaki_vroxi1
paraliaki_vroxi

Εικόνα της κίνησης, ώρα 18:25

kinisi
attica_kinisi
kinisidromous
kinisiparaskeui-kinisitora

Η κίνηση καταγράφεται αυξημένη και στην Αττική Οδό, όπου καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στα Μέγαρα

Δυσχέρεια στην κίνηση των οχημάτων έχει προκληθεί και στο 40χλμ της Εθνικής Οδόυ Αθηνών – Κορίνθου, στα Μέγαρα, λόγω τροχαίου ατυχήματος. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.