Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν μου αρέσει κάποιος που δεν με γνωρίζει να με ακουμπάει»

146

hraniwtis783

«Όταν χρειαστεί να βάλω όρια γίνομαι αγενής» πρόσθεσε – Δείτε το βίντεο

Για τα θετικά και τα αρνητικά που έχει η αναγνωρισιμότητα ενός ηθοποιού και όσα έχει μάθει από τον ρόλο του ως πατέρας, μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, είπε όσον αφορά τη αναγνωρισιμότητα: «Υπάρχουν φορές που είναι βολική η αναγνωρισιμότητα, αν θες να κάνεις μια κράτηση σε ένα εστιατόριο. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να έρχεται κάποιος που δε με γνωρίζει και να με ακουμπάει. Αν γνωριστούμε λίγο, μπορούμε και να αγκαλιαστούμε. Με είδε ένα παιδί τυχαία στον δρόμο και τσίμπαγε τον εαυτό του για να δει αν είναι αλήθεια».

Συνέχισε, λέγοντας: «Πλέον, δεν μπορώ να πάω σε μια δουλειά μόνο για τα χρήματα, το έχω κάνει παλιότερα. Δε βάζω εύκολα όρια και όταν χρειαστεί να τα βάλω, γίνομαι αγενής».

Τέλος, για την πατρότητα, ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε: «Ο ρόλος του μπαμπά είναι πιο δύσκολος από τους ρόλους στο θέατρο. Με τον γιο μου έμαθα να εξασκώ την υπομονή μου. Υπάρχουν φορές που θες να πιάσεις το παιδί σου και να το ‘πετάξεις’ λίγο μακριά γιατί σε έχει εκνευρίσει. Τώρα με το παιδί ξέρω πως πρέπει να είμαι υγιής, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μείνει χωρίς εμένα. Έχω αρχίσει και με αγαπάω λίγο περισσότερο».