Φυλακίστηκε ζευγάρι με καταδίκη για αποπλάνηση ανηλίκου

94

astynomia_syllipsi_mkΟι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν πρώτα τον άνδρα την περασμένη Παρασκευή και τη γυναίκα την Τρίτη

Βαριές ποινές κάθειρξης οκτώ και επτά ετών για αποπλάνηση ανηλίκου, απόπειρα αποπλάνησης και άμεση συνέργεια σε αυτά κατά περίπτωση είχαν επιβληθεί σε δυο Έλληνες, μια 42χρονη και έναν 48χρονο, όμως εξακολουθούσαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Κέρκυρα.

Στο πλαίσιο της εκτέλεσης της καταδικαστικής απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν πρώτα τον άνδρα την περασμένη Παρασκευή και τη γυναίκα την Τρίτη, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος διέταξε τη μεταγωγή τους σε καταστήματα κράτησης όπου θα εκτίσουν τις ποινές τους.

Είχε καταδίκη για κλοπή

Στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας άνδρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ο φυγόποινος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Ιστιαίας και από εκεί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.