Φιλιατρά: Νέα στοιχεία για την στυγερή δολοφονία 57χρονης – Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

474

Ο δράστης φαίνεται να γνώριζε τον χώρο και κινήθηκε ταχύτατα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της άγριας δολοφονίας της 57χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το μεσημέρι της Τετάρτης στην Γιόλακα Φιλιατρών.

Η άτυχη γυναίκα μαζί με την αδερφή της έχουν θερμοκηπιακή μονάδα στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ διαμένουν μόνιμα σε οικία δίπλα από τη μονάδα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από την αδερφή της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έλειψε για μικρό χρονικό διάστημα (περίπου 20 λεπτά) από το σπίτι, προκειμένου να μεταφέρει κάποια εργάτρια των θερμοκηπίων στα Φιλιατρά. Γυρνώντας βρήκε την αδερφή της νεκρή μέσα στο σπίτι με τραύμα στο λαιμό, πιθανόν από μαχαίρι. Από την πρώτη εξερεύνηση του χώρου δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη παραβίασης του σπιτιού, ενώ δεν βρέθηκε το αντικείμενο που προκάλεσε το τραύμα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gargalianoionline.

Τις κάμερες ασφαλείας εξετάζουν οι Αρχές
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο δράστης φαίνεται να γνώριζε τον χώρο και κινήθηκε ταχύτατα. Αν και δεν έχει προσδιοριστεί το κίνητρο της δολοφονίας οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ληστείας καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήματα που ήταν σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι και τα οποία δεν εκλάπησαν.

Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Παράλληλα στο εσωτερικό του σπιτιού παρατηρήθηκαν ίχνη μικρής αναστάτωσης.

Κομβικό ρόλο στις έρευνες θα παίξουν οι κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι με την Αστυνομία να τις εξετάζει καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης κατάφερε να κινηθεί και να διαφύγει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αν και στον περίβολο του σπιτιού, που είναι περιφραγμένο, υπάρχουν ελεύθερα σκυλιά που οι περίοικοι σημειώνουν ότι αντιδρούν έντονα όταν πλησιάζει κάποιος στο σπίτι.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
Τον Απρίλιο του 2013 οι δύο γυναίκες και η μητέρα τους -που τότε ζούσε- είχαν πέσει θύματα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι τους, όταν ληστές είχαν εισβάλει σπάζοντας τα παράθυρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι από τη στυγερή δολοφονία ενώ περίοικοι έσπευσαν στο σπίτι του θύματος.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ χτενίζουν την περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: in.gr