Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πήγα στο Survivor All Star για να ξεπεράσω τον χωρισμό μου

336

evridikipapadopoulou1234__1_

«Ήταν μια καλή ευκαιρία, δεν λέω ότι τα κατάφερα, αλλά σίγουρα είμαι σε καλύτερα επίπεδα» σχολίασε

Λίγο πριν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπει στο Survivor All Star βρισκόταν σε σχέση και ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό ωστόσο, δεν έγινε αφού το ζευγάρι χώρισε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε την απόφαση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τόσο για τον χωρισμό της, όσο και για το τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν φαίνεται στο πρόσωπο μου; Είμαι πολύ καλά. Μου άρεσε πολύ που πήγα στο Survivor. Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσω τον χωρισμό μου, δεν λέω ότι τα κατάφερα και έγινε η επίτευξη του στόχου, αλλά σίγουρα είμαι σε καλύτερα επίπεδα» είπε αρχικά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριότου: «Δεν μου στοίχισε μια φιλία, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Αν μια φιλία είναι πραγματική δεν μασάει από τέτοια πράγματα, αν και τα δύο άτομα έχουν περάσει την εμπειρία του Survivor. Θα ήθελα να σταματήσει να βγαίνει και να μιλάει για μένα».

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου
Μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε στην πρώην πλέον φίλη της, λέγοντας: «Προφανώς και στεναχωρήθηκα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου. Είναι πολλά πράγματα που έχουν συμβεί, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στις κάμερες γι’ αυτό το θέμα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO