Έμιλι Ραταϊκόφσκι για τα φιλιά με τον Χάρι Στάιλς: «Μερικές φορές τα πράγματα απλά συμβαίνουν»

192

emily_styles_arthro

«Υπάρχουν εκατομμύρια τρελές και ανακριβείς πληροφορίες που γράφουν για τις σχέσεις μου», είπε το μοντέλο

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μετά το πρόσφατο διαζύγιό της ισχυρίζεται ότι «δεν σκέφτεται ακόμα» τους άντρες – παρόλο που ο φακός την συνέλαβε να φιλιέται με τον Χάρι Στάιλς στο Τόκιο.

«Υπάρχουν εκατομμύρια τρελές και ανακριβείς πληροφορίες που γράφουν για τις σχέσεις μου», δήλωσε σε συνέντευξή του το μοντέλο στους Los Angeles Times. «Σίγουρα δεν σκέφτομαι ακόμα τους άντρες. Αν και, ναι. Ξέρετε, μερικές φορές τα πράγματα απλά συμβαίνουν».

Στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε πρώτη η Daily Mail, η 31χρονη Έμιλι φαίνεται να χαϊδεύει το μάγουλο του Στάιλς, καθώς φιλιόντουσαν.

Αν και ο 29χρονος Στάιλς δεν είπε κουβέντα για τα φιλιά του με το μοντέλο μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly ότι «πάντα τον έλκυε πολύ η Έμιλι».

Τι είπε η Έμιλι για τον Χάρι

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε ότι βγαίνει κρυφά με τον Χάρι Στάιλς εδώ και δύο μήνες – και εξομολογήθηκε ότι μπορεί να είναι «ο ένας και μοναδικός».

Σε μια ειλικρινή και εκτενή συζήτηση για την ερωτική της ζωή, η 31χρονη Έμιλι, αποκάλυψε ότι βλέπει τον Χάρι από τις αρχές Φεβρουαρίου και ελπίζει το ειδύλλιό τους να έχει διάρκεια στον χρόνο.

Μιλώντας σε ένα podcast που ηχογραφήθηκε στις 9 Μαρτίου, δύο εβδομάδες πριν εντοπιστεί να ανταλλάσσει φιλιά με τον Χάρι στην Ιαπωνία στις 25 Μαρτίου, η Έμιλι είπε: «Μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον που νομίζω ότι μου αρέσει, οπότε αυτό είναι διαφορετικό. Είναι υπέροχος. Τι ψάχνω σε έναν σύντροφο; Μου αρέσει κάποιος που είναι πολύ ανεξάρτητος. Νομίζω ότι, για μένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχω μια γεμάτη ζωή».