Ελεονώρα Μελέτη: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη

247

meleti_gamos39

Η παρουσιάστρια δείχνει στους ακολούθους της πώς ήταν το νυφικό φόρεμά της, το κοστούμι του συζύγου της και πλάνα από το κέντρο όπου έγινε η δεξίωση

Στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και τη βάφτιση της κόρης τους ανέβασε στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε μέσω stories φωτογραφίες από την εκκλησία και το τραπέζι, γράφοντας στους ακολούθους της ότι περιμένουν και τις επαγγελματικές λήψεις.

Στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, η ίδια δείχνει το φόρεμα του γάμου της, το κοστούμι του συζύγου της και μερικά πλάνα από το κέντρο, όπου έγινε η δεξίωση.

Δείτε τις φωτογραφίες

eleonora111
eleonora22
nonora2
eleonora2
nonora33

Ο γάμος και η βάστιση έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουνίου.

Η 5χρονη πήρε δύο ονόματα -Αλεξάνδρα Ωκεανίς- και βαφτίστηκε μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.

Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Ως γνωστόν, Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης επιθυμούσαν η κόρη τους να βαφτιστεί σε σχετικά μεγάλη ηλικία και να μην είναι βρέφος.

Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega δέχθηκε πρόταση από τον αγαπημένο της να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο -είναι παντρεμένοι με πολιτικό.

Σε μια αυθόρμητη κίνηση, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε από την εκλεκτή της καρδιάς του να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπερ και εγένετο.

meleti-1
meleti-3
meleti-2