Ελεονώρα Μελέτη: Μας έχουν «κόψει» εκπομπή που έκανε 40%

188

eleonora_meleti__9_

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η παρουσιάστρια για την επιτυχημένη εκπομπή της με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον λόγο που διεκόπη

Η Ελεονώρα Μελέτη συζήτησε με τους συνεργάτες της για τις εκπομπές που πρέπει να «κοπούν» από το κανάλι, αποκαλύπτοντας ότι είναι κάτι που έχει συμβεί και στην ίδια.

Το πρωί της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον «αέρα» του «Mega Καλημέρα» για μια επιτυχημένη εκπομπή της, που αναγκάστηκε να «κοπεί».

Όπως είπε: «Και εμάς μας έχουν κόψει εκπομπή με την Φλορίντα Πετρουτσέλι που έκανε 40% τηλεθέαση γιατί δεν έβγαιναν τα λεφτά. Και εδώ πέρσι είχαμε κάποιες αλλαγές γιατί ήταν η ανάγκη τέτοια. Δεν είπαμε ότι αρέσει αλλά εσύ είσαι επαγγελματίας, η δουλειά σου δεν είναι να αποφασίζεις για ένα πρόγραμμα»

Η Ελεονώρα Μελέτη αυτό το διάστημα, έχει κάνει αρκετές αναφορές στο παρελθόν, με διάφορές αποκαλύψεις για τις παλιές εκπομπές. Πριν από μερικές μέρες, αναφέρθηκε στις γυναίκες που ήταν υποψήφιες παρουσιάστριες για τον «Πρωινό Καφέ».

Όπως είπε στο «MEGA Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου: «Θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο ακούγονταν ονόματα, που διάβαζα στις εφημερίδες, για τις κοπέλες που έχουν κληθεί να κάνουν δοκιμαστικό. Η Φαίη μπορεί να μην είχε χρειαστεί να κάνει δοκιμαστικό γιατί είχε τις κασέτες. Στις κοπέλες που είχαν κάνει κάστινγκ θυμάμαι την Τζένη Ιωακειμίδου, τη Νίκη Κάρτσωνα και την Γιώτα Τσιμπρικίδου».

Ακόμη, τόνισε: «Θέλω να βάλουμε τον κόσμο στο τριπάκι του πως λειτουργεί το σύστημα. Θυμάστε που είχα βγει στην Ελένη και είχα πει τα σχετικά, μετά οι εκπομπές αναζητούσαν να δουν ποιος ήταν ο κακοποιητής. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που πραγματικά είχαν ζήλο να μάθουν το παρασκήνιο όλης αυτής της υπόθεσης να παίζουν την ξεκάθαρη τοποθέτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη στη συνέντευξή της. Δεν το έπαιξε κανείς».