Ελεονώρα Μελέτη για την κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου»

196

eleonora_meleti__1_

«Πριν από 6 χρόνια το θέμα της κρυοσυντήρησης ήταν ακόμα λίγο… αμήχανο» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους τη νύχτα της Τετάρτης μια προσωπική σημαντική στιγμή.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε ένα εκτενές κείμενο αποκαλύπτοντας την απόφασή της να προβεί σε κρυοσυντήρηση ωαρίων. Μίλησε για την εμπειρία της, για τον λόγο που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, καθώς και για το γεγονός ότι πιο παλιά το θέμα αυτό ακόμη θεωρούταν ταμπού, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί και κάποιες φωτογραφίες.

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Πάγωσα το χρόνο. Έχοντας κλείσει τα 38, κατέψυξα όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τα ωάρια μου, κάνοντας του ένα σπουδαίο δώρο. Πριν από 6 χρόνια το θέμα της κρυοσυντήρησης ήταν ακόμα λίγο… αμήχανο. Δεν το πολύ μοιραζόσουν με τρίτους γιατί οι άλλοι σε έβλεπαν λίγο ωσάν… “κακομοίρα”. Που σε έχουν πάρει τα χρόνια και δεν έχεις παιδί, που τα έχεις όλα αλλά δεν έχεις ένα σύντροφο να κανείς οικογένεια, που τι τις ήθελες τις καριέρες και τα άφησες όλα πίσω! Η φωτογραφία είναι λίγες ώρες μετά τη διαδικασία! Η ανακούφιση, η ικανοποίηση, η χαρά, η ξεγνοιασιά είναι μερικά από τα συναισθήματα που θυμάμαι να νιώθω».

Δείτε την ανάρτηση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Στη δεύτερη φωτογραφία, είναι η “αναμνηστική” που λένε, από τα αυγουλάκια. Στη στέλνουν με mail, κάτι σαν οικογενειακή φωτογραφία! Ακόμα δεν τα έχω χρειαστεί. Έχω χρόνο όμως να τα χρειαστώ όποτε θέλω, κ αυτά θα είναι εκεί να περιμένουν! Ποτέ δεν θα σταματήσω να φωνάζω, με τη πρώτη ευκαιρία , το σπουδαίο δώρο που έχει χαρίσει σε μας τις γυναίκες η επιστήμη», συνέχισε γράφοντας στην ανάρτησή της.

«Ένα δώρο σε όλες! Σε εκείνες που θέλουν να το καθυστερήσουν, σε εκείνες που δεν έρχεται, εκείνες που δεν μπορούν , εκείνες που αρρώστησαν, που δεν θέλουν ακόμα, που κάνουν καριέρα, που δεν έχουν σύντροφο, που δεν το αποφασίζουν, που δεν έχουν τις συνθήκες», είπε στο τέλος κλείνοντας την ανάρτηση η Ελεονώρα Μελέτη.

350250701_1440517173417108_3357121753092459798_n