Ελεονώρα Μελέτη: «Έχουμε πάει δύο φορές σε θεραπεία για ζευγάρια με τον Θοδωρή, ήταν καταπληκτικά»

193

meleti_coupletherapy8292

«Μετά μας είπε ο άνθρωπος ότι άδικα πηγαίνουμε» ανέφερε η παρουσιάστρια

Ο Νίκος Κουρκούλης δήλωσε ότι με την Κέλλυ Κελεκίδου έχουν σκεφτεί στο παρελθόν να κάνουν «couple therapy»,δηλαδή «θεραπεία για ζευγάρια», όπως είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία δύο φορές με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Αναλυτικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Εγώ είμαι πολύ υπέρ στο couple therapy. Σιγά το ταμπού! Έχουμε πάει δύο φορές και ήταν καταπληκτικά αλλά μετά μας είπε ο άνθρωπος ότι άδικα πηγαίνουμε».

Συνέχισε, λέγοντας: «Σε βοηθάει να καταλάβεις ότι σε κάποια πράγματα που διαφωνείς, ουσιαστικά συμφωνείς διαφωνώντας. Οπότε λες εσύ το δικό σου χαρμάνι, λέει και ο άλλος το δικό του και τελειώνει το θέμα. Σου λέει ότι και οι δύο δίκιο έχετε, γιατί τσακώνεστε;».

Πρόσφατα και η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στο Instagram, ότι έχουν ξεκινήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδου «couple therapy». Όπως ανέφερε σε stories, είχαν κάνει ξανά στο παρελθόν την ίδια διαδικασία, όμως πέρασε καιρός από τότε και αποφάσισαν να ξεκινήσουν ξανά.

Θέλοντας ωστόσο, να προλάβει τα σχόλια και τα δημοσιεύματα, η Instagrammer εξήγησε πως ο γάμος τους δεν περνάει κρίση.

«Περιμένω τον Δημήτρη που έχει βγάλει τα σκυλιά βόλτα. Σε λίγο έχουμε συνεδρία, couple therapy, είμαστε τρελοζεύγαρο, οπότε για να μη σκοτωνόμαστε συνέχεια το κάνουμε. Είχαμε ξανακάνει 1-2 συνεδρίες παλιότερα. Τώρα είχαμε πολλούς μήνες να κάνουμε, πριν το καλοκαίρι. Θα σας ενημερώσω αν λυθούν τα θέματα», ακούγεται να λέει.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ