Ελεονώρα Μελέτη: Δυο τσούπρες κοιτούσαν τον άντρα μου στην παραλία, μην νομίζετε ότι δεν σας είδα

206

meleti398

Εκεί το έριξα το βλέμμα, αλλά επειδή ήταν μικρά κοριτσάκια ήμουν πιο ευγενική, συνέχισε

Με αφορμή μια σχετική συζήτηση στο πλατό της εκπομπής της, η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε στον τηλεοπτικό αέρα, μια άβολη στιγμή στην παραλία, με τον σύζυγό της.

Όπως είπε το πρωί της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου στο «MEGA Καλημέρα» είδε δυο νεαρές να κοιτάζουν τον Θοδωρή Μαροσούλη και να τον σχολιάζουν.

«Εμένα μ’ αρέσει να αρέσει ο άντρας μου, δηλαδή τις προάλλες που πήγαμε στη θάλασσα….μη νομίζετε ότι δεν σας είδα, σας είδα» είπε αρχικά.

Συνέχισε, λέγοντας: «Σε κάποια φάση βλέπω δυο τσούπρες που λένε “ο άντρας της Μελέτη” και γύρισαν να δουν πίσω. Ήταν και ο άντρας μου έτσι ημίγυμνος με το μαγιό, που είναι σαν κούρος. Τις έβλεπα που τον σχολίαζαν, εκεί το έριξα το βλέμμα, αλλά επειδή ήταν μικρά κοριτσάκια ήμουν πιο ευγενική».

Με τη σειρά της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι επενέβη για να πει: «Όταν τη ρωτάς την Ελεονώρα το παίζει πάρα πολύ χαλαρή και κουλ. Λέει “παιδιά εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου”» με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια.

«Αγάπη μου αν ζήλευα, δεν θα ‘θελα ο άντρας μου να αρέσει, από τη στιγμή που μ αρέσει να αρέσει, με φτιάχνει λίγο» είπε τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη.