Ελένη Φουρέιρα για Πάτρα: «Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα»

601

Eleni-Foureira-8

«Εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι», αναφέρει στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις για την υπόθεση με τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα. Διάσημα πρόσωπα κάνουν αναρτήσεις στα social media για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους πως πίσω από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται η μάνα που τη γέννησε.

Η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πήρε θέση για την υπόθεση της Πάτρας. «Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

foureira_gia_patra

Πηγή: Πρώτο Θέμα