Έλενα Πολυχρονοπούλου: Από τον λαμπερό χώρο της showbiz στον «εφιάλτη» των ναρκωτικών

463

Το ιστορικό της σύλληψης του μοντέλου και πρώην παίκτριας του Power of Love, σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη όπου σε βαλίτσα βρέθηκαν  7,8 κιλά κοκαϊνης  – Ποιος είναι ο σύντροφός της ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ρεγγινίδης που «πήρε πάνω του» όλη την ευθύνη – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Νέο σοκ προκλήθηκε στον λαμπερό χώρο της Showbiz, έπειτα από τη σύλληψη της Έλενας Πολυχρονοπούλου, μοντέλου και παίκτριας του reality Power of Love, για κατοχή σχεδόν οκτώ κιλών κοκαΐνης. Μαζί της συνελήφθη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, σε μια υπόθεση που προέκυψε μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του μοντέλου Αφροδίτης Μπάρμπα, στην κατοχή της οποίας είχαν βρεθεί 35 δόσεις κοκαϊνης.

Η Έλενα (Λένια) Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου, βρέθηκαν, το απόγευμα της Πέμπτης, να έχουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Δίωξη Ναρκωτικών έφτασε στη σύλληψη του ζευγαριού μετά από αξιοποίηση πληροφορίων που είχαν περιέλθει στην αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα