Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι το παιδί που δεν έχω»

213

ristopoulou_papageorgiou

«Αν είναι ερωτευμένη δεν με αφορά, εκείνη ξέρει, εγώ θέλω να είναι καλά» ανέφερε για το μοντέλο

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η booker μοντέλων μίλησε στο περιοδικό HELLO! και στην ερώτηση, γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τόσο σημαντική για εκείνη, απάντησε:

«Γιατί είναι το παιδί που δεν έχω. Όλα αυτά τα χρόνια, μου έχει βγάλει τα συναισθήματα που θα μου έβγαζε ένα παιδί. Η Ηλιάνα είναι πολύ καλός καπετάνιος. Ακόμα και από τις λύπες της βγαίνει πάντα πιο δυνατή γιατί είναι ώριμη».

Αναφορικά με το αν είναι ερωτευμένο το μοντέλο, σχολίασε: «Χαίρομαι όταν είναι καλά. Αν είναι ερωτευμένη δεν με αφορά, εκείνη ξέρει, εγώ θέλω να είναι καλά. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ηλιάνα. Έχω στο γραφείο μου άτομα με τα οποία πάλλεται η ζωή μου, όπως η Κλέλια Ανδριολάτου, που είναι μαζί μου επίσης πολλά χρόνια. Έχει παλέψει πολύ για τις επιτυχίες της, όπως η πρόσφατη με το Μaestro. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επίσης, που εδώ και δύο χρόνια έχει περάσει πολύ δύσκολα με την υπόθεση του Me Too».

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε στα σχόλια για την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, λέγοντας:

«Δεν νομίζω ότι στεκόμαστε στην εικόνα. Αν ένας άνθρωπος θέλει να βγάλει το δηλητήριό του, θα το βγάλει όπου να ’ναι. Σε όλους μας έχει συμβεί. Αυτό δεν έχει να κάνει με την Ηλιάνα και την εμφάνισή της. Έχει να κάνει με το ότι θέλουμε να βλέπουμε ένα κακό στον άλλο. Πλέον δεν λυπάμαι για αυτά τα σχόλια ούτε θέλω να επανέλθω σε αυτά. Η Ηλιάνα ήταν πάντα μια χαρά».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ