Έκρηξη στην Τεκτονική Στοά: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον βομβιστή

172

vomvistis

Πρόκειται για φωτογραφικό ντοκουμέντο στο οποίο απεικονίζεται ο άνδρας να προσπαθεί να παραποιήσει τα χαρακτηριστικά του φορώντας περούκα

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο έχει καταγραφεί ο βομβιστής που τοποθέτησε δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Τεκτονική Στοά, στην οδό Αχαρνών. Μάλιστα το Open TV παρουσίασε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο στο οποίο απεικονίζεται ο άνδρας να προσπαθεί να παραποιήσει τα χαρακτηριστικά του φορώντας περούκα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η περιοχή είναι γεμάτη από κάμερες ασφαλείας οπότε θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα οι αρχές θα είχαν στα χέρια τους κάποια εικόνα που θα έδειχνε τον άνδρα που τοποθέτησε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών

Εντωμεταξύ το Mega παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην Τεκτονική Στοά. Η έκρηξη έγινε λίγο πριν από τις 7:00 το πρωί της Πέμπτης, ενώ πριν είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα στο 112. Από την έκρηξη το κτίριο της οδού Σουρμελή, υπέστη υλικές ζημιές στην είσοδό του, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Λίγο μετά την έκρηξη έφτασε μονάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.), η οποία εκτός από τα υπολείμματα ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού, εντόπισε και μία 5λιτρη φιάλη αερίου και μαύρη σκόνη που πιθανολογείται ότι πρόκειται για μπαρούτι. Οι πυροτεχνουργοί κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ελεγχόμενη έκρηξη και το συμβάν έλειξε.