Εκλογές 2023: Από τις 5 το πρωί όλα τα γεγονότα την Κυριακή 25 Ιουνίου στο MEGA

291

Η δεύτερη κρίσιμη εκλογική μάχη φέρει τη σφραγίδα του MEGA, του σταθμού που εμπιστεύτηκαν μαζικά οι τηλεθεατές και στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου, οι πολίτες επιστρέφουν στην κάλπη και το MEGA πρωτοστατεί ξανά στην κάλυψη των εθνικών εκλογών με έναν ακόμη ειδησεογραφικό μαραθώνιο που ξεκινά στις 5 το πρωί και ολοκληρώνεται αργά το βράδυ.

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, αναλαμβάνει να συντονίσει το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού σε μια συνεχή μετάδοση της εκλογικής ημέρας ως την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την πρώτη εκτίμηση του μετεκλογικού πολιτικού χάρτη της χώρας.

Στις 05:00 ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα, συνδέονται ζωντανά με εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια και μεταφέρουν τον παλμό των εθνικών εκλογών από το άνοιγμα της κάλπης.

Στις 08:00 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη συνεχίζουν την καταγραφή της προσέλευσης των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα, αλλά και τις πρώτες αφίξεις των πολιτικών αρχηγών.

Στις 12:00 τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνει η Δώρα Αναγνωστοπούλου με αναλυτικό ρεπορτάζ για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, δηλώσεις των πρωταγωνιστών της Κυριακής των εκλογών και αναλύσεις για το διακύβευμα της κάλπης.

Στις 15:00 η Κατερίνα Παναγοπούλου και η Νίκη Λυμπεράκη συνεχίζουν τον εκλογικό μαραθώνιο και ανοίγουν την πολιτική συζήτηση για τα μηνύματα της δεύτερης κάλπης με τους προσκεκλημένους τους.

Η δημοσιογραφική κάλυψη της ημέρας κορυφώνεται στις 18:00. Η Ράνια Τζίμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος, βγαίνουν στον αέρα του MEGA από το υπερσύγχρονο στούντιο που διαμορφώθηκε ειδικά για τις εθνικές εκλογές προκειμένου να μεταδώσουν το αποτέλεσμα της κάλπης.

Όπως και στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, παρουσιάζει το exit poll στις 19:00 με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών επαυξημένης εικονικής πραγματικότητας του MEGA. Οι δημοσιογράφοι του σταθμού θα αναλύσουν τα επίσημα αποτελέσματα και θα μεταδώσουν ρεπορτάζ από τα «στρατηγεία» των κομμάτων ως αργά τη νύχτα. Στο στούντιο για την πρώτη αποτίμηση της λαϊκής ετυμηγορίας θα βρεθούν κορυφαία στελέχη των διεκδικητών της ψήφου των πολιτών και ειδικοί αναλυτές.

MEGA ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

#MegaEkloges2023