Ειρήνη Στεριανού: Η αλλαγή στην εμφάνιση της και οι καυτές εμφανίσεις

της Μαριάννας Μανωλοπούλου

948

Η Ειρήνη Στεριανού μόνο με τα εσώρουχα σε βίντεο κλιπ

H Ειρήνη Στεριανού, το μοντέλο από τη Λέσβο που έγινε γνωστό από το GNTM, λίγο καιρό μετά την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της φωτογραφίζεται πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Το μοντέλο που θυμούνται όλοι … από το διαγωνισμό μόδας και ομορφιάς για το κλάμα του αφού όταν οι ειδικοί της εκπομπή αποφάσισαν να της κόψουν τα μαλλιά εκείνη αντέδρασε έντονα, άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της το τελευταίο διάστημα και εμφανίζεται εξαιρετικά χαρούμενη.

 

Η κατάξανθη πλεμόνι Ειρήνη αποφοίτησε από τη σχολή Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου όμως, σε πολύ σύντομο χρονικά διάστημα ανακάλυψε πώς θέλει να ασχοληθεί με το modeling και να εκπληρώσει το όνειρο της. Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει βγει MISS GREECE 2015.

Σήμερα, έχει τη δική της μπουτίκ ρούχων για κατοικίδια, ασχολείται με την ηθοποιία παράλληλα, είναι ραδιοφωνική παραγωγός και D.J και φυσικά το modeling-influencer.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram δεν διστάζει να ανεβάσει φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα των ακολούθων της και σχολιάζονται συνέχεια.

 

 

 

Πηγή πληροφοριών: instagram.com