Έγκλημα στη Νίκαια: Ξεσπά η κόρη του δράστη – «Είχε μανία καταδίωξης, από το 2008 απειλούσε ότι θα σκοτώσει»

97

foniko_nikaia_1_arthroΝέες αποκαλύψεις από τη γυναίκα που είναι σύζυγος του θύματος – Εξακολουθεί να αναρωτιέται πώς αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας της από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν

«Μας απειλούσε, είχε έπαρση και αισθανόταν ότι δεν τον συμπαθούσε κανένας. Ήταν βίαιος, έτοιμος να μας αρπάξει όλους». Νέες αποκαλύψεις γίνονται από τη σύζυγο του θύματος και κόρη του δράστη του φονικού στη Νίκαια. Προκύπτει, από τα λεγόμενα της συζύγου του θύματος, ότι από το 2008 ο 64χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσε και μάλιστα έλεγε ότι θα αυτοκτονούσε μετά.

Η μητέρα των δύο παιδιών δήλωσε τα εξής στον Alpha για τον 64χρονο πατέρα της που σκότωσε τον γαμπρό του έξω από το γκαράζ του σπιτιού του:

«Θεώρησα ότι από τη στιγμή που απειλούμαι εγώ, ο σύζυγός μου και το παιδάκι μας (τότε είχαμε ένα), εννοείται ότι δεν θα παίρναμε τον νόμο στα χέρια μας, γιατί υποτίθεται ότι είμαστε σε πολιτισμένο κράτος. Οπότε, απευθυνθήκαμε σε αστυνομικό τμήμα και μας είπαν ότι πρέπει να γίνει καταγγελία στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, γιατί εκεί μένει».
«Μία μέρα πριν, μας έλεγε ότι αν δε γυρίσει σπίτι η μάνα μου, στο σπίτι μας θα χυθεί αίμα. Με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2020, σε σπίτι που υπήρχε μωρό 10 μηνών. Δεν υπήρχε σεβασμός» πρόσθεσε.

«Αναφέραμε στις Αρχές ότι έλεγε πως είχε το Άγιο Πνεύμα και πρέπει να τον ακούμε, ότι έγραφε ποίηση και άλλα. Ήταν ένας άνθρωπος αλλοπρόσαλλος» επεσήμανε, δε.

«Είχε μανία καταδίωξης. Νόμιζε ότι όλοι προσπαθούσαν να τον χωρίσουν με το παιδί. Μία Δευτέρα, με παίρνουν περιχαρείς από την κλινική και μου είπαν ότι του έδωσαν εξιτήριο», αποκάλυψε εν συνεχεία η γυναίκα.

«Αν θεωρείτε ότι το κράτος με προστάτευσε και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν καλά, τότε να πούμε ”ΟΚ” και να το κλείσουμε. Σκοτώθηκε ο άντρας μου, δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών μου», συμπλήρωσε η κόρη του του δράστη και σύζυγος του θύματος.

Οι αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του 64χρονου

Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 64χρονου, που σκότωσε τον γαμπρό του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του, το πρωί της Παρασκευής (1/3) στη Νίκαια.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι παντρεύτηκε μαζί του όταν ήταν μόλις 15 ετών: «Ήταν εκδικητικός άνθρωπος, πολύ χειριστικός και κακοποιητικός. Δεν δούλευε, έβρισκε δικαιολογίες και προφάσεις. Το παιδί μου δεν άντεχε την κατάσταση μέσα στο σπίτι. Τελείωσε τις σπουδές της κι ήρθε στην Αθήνα, έφτιαξε μία όμορφη οικογένεια, βρήκε ένα καλό παιδί, της τα κατέστρεψε».

Παράλληλα, ξέσπασε για το γεγονός ότι ο δράστης νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. «Είχε απειλήσει ότι θα το κάνει με αυτόν τον τρόπο, ότι θα έχυνε αίμα μέσα στο σπίτι του παιδιού μου. Πέρασαν τα χρόνια, είχαμε ενοχλήσεις πολλές αλλά πιστεύαμε ότι θα έχει συνέλθει. Το προσχεδίαζε λεπτό προς λεπτό» υπογράμμισε μιλώντας στο Star.

Και πρόσθεσε: «του κάναμε καταγγελία στον εισαγγελέα για τις απειλές που μας έκανε ότι θα μας σκοτώσει. Τον έστειλε στο ψυχιατρείο, τον εξέτασαν για 1-2 μέρες, τον έβγαλαν έξω και μας είπαν ότι είναι καλά, δεν έχει ψυχικά προβλήματα, απλά είναι κακός χαρακτήρας». «Ήταν προδιαγεγραμμένο και μελετημένο πολύ καλά» είπε για τη δολοφονία του γαμπρού της.

Ερωτηθείσα γιατί δεν τον εγκατέλειψε νωρίτερα, απάντησε: «Ήμουν μόλις 15 ετών όταν τον παντρεύτηκα. Δεν βρέθηκε ένας ενήλικας να με τραβήξει από το χέρι και να μου πει “φεύγεις από εκεί”. Ένιωθα σας ναρκομανής… Πριν από τέσσερα χρόνια το πήρα απόφαση. Ήταν μάλλον αργά».