Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Για πρώτη φορά «on camera» η γειτόνισσα της Καρολάιν – «Μου τηλεφώνησε ο Μπάμπης και ζητούσε βοήθεια»

334

Αυτήκοος μάρτυρας της δολοφονίας, η γειτόνισσα του ζευγαριού εμφανίζεται για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα, για λογαριασμό του βρετανικού Channel 5 και του ντοκιμαντέρ «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο» – «Ακόμα και τώρα που μιλάμε, δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει

«Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο»: Με αυτόν τίτλο περιγράφεται στο ντοκιμαντέρ του βρετανικού καναλιού Channel 5 η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Η είδηση ωστόσο στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, διάρκειας 90 λεπτών, είναι ότι μιλάει για πρώτη φορά «on camera» η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές μαζί τους και περισσότερο με την άτυχη κοπέλα. Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα υπήρξε αὐτήκοος μάρτυρας της δολοφονίας.

«Θυμάμαι την στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» είπε η γυναίκα στην κάμερα του Channel 5. Η γειτόνισσα μάλιστα περιέγραψε ότι της τηλεφώνησε ο πιλότος το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, ζητώντας βοήθεια. «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξύπνησα τον σύζυγό μου. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο τον Μπάμπη και τον ακούω να φωνάζει…» λέει χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και τώρα που μιλάμε, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα, έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη» τονίζει σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη σχέση της με την Καρολάιν.

«Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ» καταλήγει η γυναίκα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα