Δούκισσα Νομικού: Μένει σπίτι και γυμνάζεται

της Ελευθερίας Καραμπίνη

680

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού μένει σπίτι με την οικογένεια της και ακολουθει τις συμβουλές του Υπουργείου υγείας με σκοπό το περιορισμό της διασποράς του Covid-19. 

Το όμορφο μοντέλο τις προηγουμενες ημέρες δημοσιευσε ζωγραφιές του γιου της, του μικρο Σάββα και εχθές αποφάσισε να γυμναστεί για να ανεβάσει το ηθικό της και το ηθικό όλων μας. Η ίδια δημοσιευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και λεζάντα χαρακτηριστικά:

« Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει.
Η κατάσταση δεν βοηθάει. Η απομόνωση δεν βοηθάει. Ούτε ο καιρός βοηθάει.
Κι όμως, ξέρεις τι βοηθάει; Η γυμναστική. 30 λεπτά κάθε μέρα. Όχι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι αναρωτιέμαι) αλλά για να φτιάξεις το πνεύμα και τη διάθεση σου. Δοκίμασε το. Πάρε βαράκια ή κράτα μπουκάλια, πάρε μια καρέκλα ή τις μπάλες με τις οποίες έκανες ασκήσεις για εύκολο τοκετό, βάλε μουσική στα αυτιά, άσε το κινητό σου και εκτονώσου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσε αυτά τα 30 λεπτά στον εαυτό σου όταν εκείνα κοιμούνται.
Θα νιώσεις καλύτερα. Στο υπόσχομαι. ❤️ Και μετά φάε παγωτό σοκολάτα. Λειτουργεί σου λέω ?
Εγώ είμαι έτοιμη να αρχίσω από σήμερα, πάμε να το γυρίσουμε ??
Είσαι μαζί μου;
#mondaymotivation #karantinamotivation #menoumespiti

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση

View this post on Instagram

Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Η κατάσταση δεν βοηθάει. Η απομόνωση δεν βοηθάει. Ούτε ο καιρός βοηθάει. Κι όμως, ξέρεις τι βοηθάει; Η γυμναστική. 30 λεπτά κάθε μέρα. Όχι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι αναρωτιέμαι) αλλά για να φτιάξεις το πνεύμα και τη διάθεση σου. Δοκίμασε το. Πάρε βαράκια ή κράτα μπουκάλια, πάρε μια καρέκλα ή τις μπάλες με τις οποίες έκανες ασκήσεις για εύκολο τοκετό, βάλε μουσική στα αυτιά, άσε το κινητό σου και εκτονώσου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσε αυτά τα 30 λεπτά στον εαυτό σου όταν εκείνα κοιμούνται. Θα νιώσεις καλύτερα. Στο υπόσχομαι. ❤️ Και μετά φάε παγωτό σοκολάτα. Λειτουργεί σου λέω ? Εγώ είμαι έτοιμη να αρχίσω από σήμερα, πάμε να το γυρίσουμε ?? Είσαι μαζί μου; #mondaymotivation #karantinamotivation #menoumespiti

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on